Dagbok - Lördagen den 17 december 2005

 

Mobilen ringde klockan sju som de flesta av mina lediga dagar. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning. Sen blev det gröt och fika till frukost. Borzko gick upp vid åttatiden. Jag klädde mig varmt, för det var sex grader kallt ute, och så gav jag mig ut på en promenad vid kvart i nio-tiden. Borzko gick iväg till Farstahallen och tränade istället. Gick förbi lastbilen som Borzko kör.





Gick mot Hökarängen och Gubbängen och sen så svängde jag av och gick mot Svedmyra. Där var jag inne på BEA och handlade lite smågrejer: julblommor, julpynt, ljus och lite annat. Sen så promenerade jag mot Gubbängen och där tog jag tunnelbanan två hållplatser hem till Farsta. Det var kallt ute och lite småblåsigt, men solen tittade faktiskt fram en stund!





Väldigt halt ute var det. Hemma vid halvelvatiden. Stegräknaren var med i dag:
9.272 steg
7.88 kilometer
280 kalorier
1.20.14 gångtid

Jimmy, Jenny och Oscar var vakna och uppe ner jag kom hem. De åt frukost och jag tog en fika samtidigt. Höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma sen. Borzko kom hem från gymmet vid tolvtiden.

Sen så satte vi igång Julbaket! Vi bakade fem stycken pepparkaksdegar. Det blev en stor, stor burk full med pepparkakor! Och så gjorde vi fyra satser med ”Mormors Chokladkarameller”. Mysigt och roligt var det att baka tillsammans allihopa! Gjorde några nejlikapelsiner också. Och drack glögg förstås!

















När vi var klara så röjde vi undan och sen så höll vi på med lite allt möjligt. Sen så åt vi tidig middag, för det hade blivit lite dåligt med lunch för oss alla. I dag så hämtade vi pizzor från vår lokala pizzeria. Jag åt en halv Vesuvio med extra oliver plus ett vitlöksbröd med ost.

Sen så blev det slappande för oss allihopa. Jenny och Oscar var på Jennys rum. Borzko satt i vardagsrummet och tittade på teve. Jag och Jimmy satt i köket med våra bärbara datorer. Jag beställde fem stycken fotoalmanackor med fotografier på oss i familjen att ge bort till släkten. Förberedde fotografi och adresser för att skicka elektroniska julkort i nästa vecka också.

Sen vid åttatiden så gick vi alla fem en liten promenad till Konsum i Centrum för att köpa chips och godis.





Och efter det så såg fortsättningen av kvällen ut ungefär som innan. Jenny och Oscar tittade på film i Jennys rum. Borzko tittade på sport i vardagsrummet. Och Jimmy och jag satt i köket med datorerna. Två Betapet-matcher blev det i kväll. Först en mot både Jimmy och Snurran, och den vann Jimmy och jag kom tvåa. Sen en mot bara Snurran, och den vann jag. Höll sen på med allt möjligt i datorn, lite allmänt surfande, bloggläsande och chattande.



Kommentarer
Postat av: Bittan.

Hejsan Bim.
Ville bara titta förbi o önska en riktigt skön
fjärde Advent.
Ser så mysigt ut på dina/era foto.
Du är verkligen duktig på att plåta!
Var rädda om varann!
Kram fr.Bittan i Gbg.

Postat av: Angela

Vilken härlig lördag! Fattar inte hur du hinner med allt och ändå ser du så glad ut jämnt! *Kram*

2005-12-18 @ 13:00:19
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Bittan: Hej Bittan! Kul att du kikade förbi och kommenterade! Tack för berömmet om mina fotografier! Och om hur jag fotograferar! Ha det bäst! Stor kram från Bim!

2005-12-18 @ 13:41:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Hej Angela! Ja, det var en härlig lördag! Jag njuter när mina ungdomar är hemma och jag får vara med dem! Det är bara att ta till vara på varenda stund! Snart är förmodligen den tiden förbi! Och jag är INTE glad jämt. Jag kan vara riktigt sur, ledsen, arg och grinig ibland. Jag lovar. *Kram*

2005-12-18 @ 13:45:34
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0