Dagbok - Torsdagen den 22 december 2005


 

Mobilen larmade i dag klockan sju som nästan alltid på mina lediga dagar. Brukar oftast gå och lägga mig vid ettiden och gå upp vid sjutiden när jag är ledig. Tycker att det är perfekta tider för mig, och sex timmars sömn är precis lagom för mig. Duschade och gjorde mig i ordning förstås, och sen så blev det fiberhavregrynsgröt och kaffe till frukost.


Jenny gick upp vid åttatiden och när hon var klar så var hon snäll och följde med mig ut på en promenad. *Tack Jenny!* Vi gick ”Hökarängsvarvet” som tar ungefär en timme. Det var inget skönt promenadväder i dag… Det småregnade hela tiden, och det var grått, mörkt, trist, slaskigt och tråkigt ute. *Blä!* Men det var ändå skönt att röra på sig en stund och få lite frisk luft, och det är ju alltid trevligt när man får sällskap.


Hemma igen vid tiotiden. Då gick Jimmy precis upp. När han sen var klar så satte vi alla tre igång och städade. Vad fort det går, och vad roligt det är, när man hjälps åt! Vi dammsög, torkade golven, skurade toalett och badrum, städade av balkongerna och strök en hög med kläder.


Sen när vi var klara så gick Jimmy och jag till Centrum för att handla julklappar till Jenny. Hon fick så klart inte följa med! Vad vi handlade skriver jag inte här, för jag vet att hon läser min blogg ibland. *Hihihi!* Hem sen igen när vi var klara med shoppingen för i dag.


Satte mig vid datorn en stund sen och gjorde månadens tråkigaste uppgift… räkningarna… *Suckar...* Efter det så kom posten, och då kom avin till Jimmys körkort. Så vi gick en gång till till Centrum och hämtade ut hans körkort på Posten.


Efter det så blev det en mycket tidig middag eftersom vi inte hade ätit något till lunch. Jimmy och Jenny åkte och hämtade mat på McDonalds Drive-Thru i Sköndal. Sen efter att vi hade ätit så åkte de iväg och hämtade Mamma och Pappa i Örby. De ville komma hit för att uppvakta Jimmy till Körkortet. Jimmy fick ettusen kronor och en bukett blommor av dem. *Snällt!*




 
Kaffe, glögg, russin, mandel, pepparkakor och chokladkarameller bjöd vi på. *Mmm…* Satt i ett par timmar och fikade, pratade och hade det trevligt. Sen så skjutsade Jimmy hem sin Mormor och Morfar igen till Örby. Jenny följde med också, och de åkte sen till Hagsätra och hämtade upp Jennys kompis Zina. Jimmy släppte av dem i Farsta Centrum och sen kom han hem.



Han åkte nästan iväg på en gång sen igen. *Roligt att köra bil med nytaget körkort!* Han körde ut sin kompis Kristian till Dalarö och sen så åkte han hem igen. Jenny och Zina kom hem från Centrum efter en stund. Sen så var de på Jennys rum. Borzko kom hem från jobbet vid kvart över åtta.


Och jag hamnade så småningom i kökssoffan med lilla bärbara datorn i knäet som vanligt. Satt och höll på med allt möjligt i datorn. Sen så körde Jimmy hem Zina strax före elva. Jenny följde med. Efter det så satt Jenny på sitt rum med datorn och telefonen. Jimmy satt vid köksbordet och spelade WOW. Borzko gick och la sig, för han ska ju jobba som vanligt i morgon. Och jag spelade Betapet mot Snurran. Det blev bara en match i kväll, och den vann jag. Och så bloggläsande förstås.



Kommentarer
Postat av: Angela

Kom just på att det är väldigt praktiskt när barnen tar körkort, nu behöver du ju inte köra till nästa LAN ;-)

2005-12-23 @ 07:45:47
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Jo, visst är det praktiskt! Men samtidigt så är det nog allt lite tråkigt... Jag gillar att köra ungarna hit och dit... Jag vill ju gärna tro att jag är oumbärlig... Och det tas ju ur en mer och mer... Snart behövs man inte alls längre... Fast det är väl kanske i och för sig så det ska vara! *Kram*

2005-12-23 @ 08:23:28
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0