Dagbok - Onsdagen den 9 november 200

Jobbade som vanligt i dag också förstås. I dag serverade vi minestronesoppa + mjukt bröd med pålägg. (Och salladsbuffén förstås!) En ganska så lugn dag jämfört med de två tidigare dagarna, i alla fall i disken där jag var. I matsalen var det däremot inte lika lugnt… det var bråk med några elever, framförallt med en, som brukar utmärka sig…
 

Hem direkt efter jobbet. Hemma vid kvart över tre som vanligt. Höll som vanligt på och fixade, donade, grejade och pulade med allt möjligt här hemma. Telefonsamtal, snail-mail och e-mail blev det också. Sen så kom Jenny hem från skolan vid halvfyra och Jimmy vid fyra. Åt middag vid halvfem. I dag åt vi varma mackor. Det blev formfranska med minilätta, skivad kasslerrökt kycklingfilé, skivad tomat, strimlad paprika och skivad ost.
 

Efter att middagen var avklarad och bortstädad så gick Jimmy och jag till Centrum. Där var vi på OnOff och införskaffade oss ett hemmabiosystem plus en inspelningsbar DVD med hårddisk. Det blev ju en hel del pengar… men det kan det nog vara värt!
 

Sen gick vi hem och kopplade in allting. Tyvärr så fick vi inte klart allt, för vi behöver lite mer kabel och kontakter. Men vi gjorde klart det vi kunde, och så får vi ta resten i morgon. Prylarna verkar vara bra i alla fall! Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden i dag.
 

Resten av kvällen så blev det datorn som vanligt. Ingen teve i kväll. En Betapet-match mot Snurran blev det i kväll, och den vann hon.



Kommentarer
Postat av: Bittan.

Vill bara gratulera till nya anläggningen!
Är toppen..Vi har en liknande,fast INTE inspelningsbar DVD,De andra är supernöjda med den.
Själv ser jag så lite TV o Film så..jag hade nog klarat mej ändå..;-)Ljudet är ju fantastiskt om jag vill spela någon go musik!
Förstår att du ser fram emot helgen,som du håller igång!Måste fråga?Jobbar du heltid, Bim?
Ha nu en Skön Helg..förhoppningsvis UTAN regn.//
Kram Bittan(som numera ser jättebra i din blogg..hehe,tack vare din son.Ser allt bättre förresten.Kan ju reglera..krama honom från mej.)//


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0