Dagbok – Söndagen den 23 april 2006



Mobilen larmade klockan sju i morse också. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning och åt frukost. Vid kvart över åtta så var jag klar och då gav jag mig ut på en tidig morgonpromenad i solskenet. Gick längs tunnelbanelinjen in till Gullmarsplan. Där tog jag tunnelbanan hem till Farsta igen. Gick sen en liten kort sväng runt Centrum och sen så gick jag hem. Cirka en och en halv timmes promenad blev det.

Stegräknaren var med:
10.387 steg
8.82 kilometer
314 förbrukade kalorier
1.29.33 effektiv gångtid

(Här är ett kort på vitsippor. Det var lite för tidigt på morgonen, och lite för skuggigt, så de var inte riktigt utslagna. Men nu har jag nog i alla fall bloggat de flesta vårblommor: vitsippor, blåsippor, tussilago, vårgäck, skilla. Nästa blir väl maskrosen!)





Hemma vid tiotiden. Jimmy sov efter sitt nattpass, han gick och la sig halvåtta i morse. Borzko hade stuckit iväg till Farstahallen för att träna. Jenny och Robin hade precis vaknat och gått upp när jag kom hem. De åt frukost och jag tog en fika med dem.

Vid elvatiden så tog Robin tunnelbanan hem till sig. Jenny och jag tog bilen och åkte iväg till Länna Köpcentrum. Först var vi på EKO. Där köpte vi sex små tunna dynor till soffan och stolarna på övre balkongen, ny vaxduk till borden där, två plädar att ha ute under lite kyliga sommarkvällar, m.m. Sen så var vi på JYSK. Där köpte vi två stora tjocka dynor till solstolarna på övre balkongen.

Väl hemma i Farsta igen så gick vi till Centrum och till Clas Ohlson. Där köpte vi en ny fönsterpustsskrapa att ha till balkonginglasningarna. Jenny köpte en plattång också. När vi kom hem igen så var Borzko hemkommen från gymmet. Vi höll på och fixade lite här hemma med allt möjligt.

(Jenny åker ner på de gamla stolsdynorna i vår trappa!)





Vid halvtvåtiden så åkte Jenny hem till Robin. Jag följde med henne till tunnelbanan för jag var glassugen. Vi åt varsin glass innan hon åkte iväg, och sen så gick jag hem igen. När jag kom hem igen så hade Jimmy precis vaknat. Han åt frukost och jag tog en fika med honom.

(Här kommer tre bilder. Först är det på den inglasade balkongen på övervåningen. Sen är det på den inglasade balkongen på nedervåningen, som också är vår ingång. Och sen är det på vår lilla uteplats utanför. Så mysigt att ha tre ställen att sitta på!)













Borzko stack iväg vid tvåtiden. Han skulle till Söderstadion för att se Hammarby spela fotboll mot Halmstad. Jimmy stack iväg till Hagsätra när han var klar. Han skulle träffa sina kompisar Kristian och Jimi. Själv så satte jag mig på uteplatsen och solade ansiktet och njöt av vårvärmen.

(Här sitter jag och njuter av vårsolens strålar i ansiktet!)





Påbörjade och avslutade en pocketbok också under utesittandet. I dag blev det ”Ego Girl” av Carolina Gynning. Den var lättläst och ganska så hyfsat bra. Underbart skönt att sitta ute i solen och läsa!

Borzko kom hem från fotbollen vid halvsextiden. 0-0 blev resultatet i matchen. Han och jag åt middag tillsammans vid sextiden. Det blev bara rester och lite blandat från kyl och skafferi. Jenny åt middag hos Robin i Medborgarplatsen och Jimmy med kompisarna i Hagsätra.

Resten av kvällen tillbringade jag i kökssoffan med datorn i knäet som vanligt. Mycket nyhetsläsande och bloggläsande blev det. En Betapet-match mot Robin blev det också, och den vann han… Jenny kom hem från Robin vid niotiden. Då blev det en fika och lite prat med henne. Vi kollade på ”Big Brother Live” också.

---------  

Måndag i morgon igen… Tyvärr… Men en underbar helg har det varit! Äntligen, äntligen, äntligen så är det VÅR! Åh, vad underbart det är! Nu har vi förhoppningsvis drygt fyra månader härlig vår och sommar framför oss! Jag hoppas att ni alla har haft en lika skön och trevlig helg som jag har haft.


 

Kommentarer
Postat av: Natalie

Jag tänkte sukta med att i helgen hade vi sol, 22grader osv, men jag ser att även ni har haft fint väder. SKÖNT!! Kramis, Natalie

2006-04-24 @ 08:36:38
Postat av: Bim

---> Natalie: Ja, det var underbart här i helgen! Trots att vi inte hade 22 grader! Men vi hade i alla fall 10! Och det är vi nöjda med efter den här långa, hemska, kalla vintern! *Kram*

2006-04-24 @ 15:23:22
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0