Dagbok – Tisdagen den 4 april 2006

 

Jobbade som vanligt förstås i dag också. I dag serverade vi ostgratinerad kalkon- och grönsaksgratäng med kokt ris. Inget speciellt hände på jobbet.
 

Jenny mådde bra i dag och var i skolan. Hon slutade vid två, så hon åkte bil med mig hem. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt när jag kom hem. Sen så gick jag en sväng till Sol-Akuten i Centrum och solade solarium. Det var min tionde gång.
 

Jenny och jag åt middag vid femtiden. Sen så åkte hon iväg till sin dansträning i Skärholmen. Borzko kom hem från jobbet strax före sex. Efter att han hade ätit middag och duschat så åkte han iväg till Söderstadion för att se Hammarby spela mot Helsingborg i sin första hemmamatch. Jimmy kom hem från jobbet strax efter sex. Han hade jobbat mellan 09.00 och 18.00 i dag. Efter att han hade ätit middag och duschat så åkte han till sina kompisar i Hagsätra.
 

Och jag hade en lugn hemmakväll som vanligt. Satt i kökssoffan som vanligt med datorn i knäet. Höll på med allt möjligt i datorn, och slötittade även lite på teve. Två Betapet-matcher spelade jag mot Robin, och vi vann en varsin.

 

Nu är klockan kvart över nio, och jag sitter och väntar in min familj. Borzko kommer nog hem vid halvtiotiden, glad och lycklig över Bajens 4-2-seger! Jenny kommer nog hem vid tiotiden, glad och trött efter sin dansträning. Jimmy kommer nog hem efter jag har gått och lagt mig vid halvelvatiden.

 


 

 


Kommentarer
Postat av: Angela

Mums, jag skulle vilja äta i din matsal!

2006-04-04 @ 21:37:58
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, jag tror säkert att du skulle gilla vår mat! Det är toppenmat nästan jämt! I dag var det supergott! :-)

2006-04-04 @ 21:54:42
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0