Fredagen den 18 augusti 2006

Jobbade…


 

Kom hem från jobbet vid kvart över två. Jimmy var hemma när jag kom hem. Han jobbade i natt mellan nio och sju och sen så sov han i dag mellan åtta och två. Duschade och käkade gjorde han sen. Jag kollade posten och fixade lite när jag kom hem. Sen när både Jimmy och jag var klara vid halvtretiden så tog vi bilen och stack iväg.


 

Först så åkte vi ner till Centrum där jag uträttade ett ärende. Sen så åkte vi till en bilbutik vid Telefonplan där Jimmy köpte någon grej till sin bilstereo. Efter det så åkte vi hem till min Mamma och Pappa i Örby för att hämta en grej. Och sen så åkte vi till Willys i Länna och storhandlade. 1.350:- kronor handlade jag för i dag.


 

Hemma igen vid halvsextiden. Jimmy hjälpte mig in med alla grejer, och sen så stack han iväg igen med bilen. Han skulle hjälpa en jobbarkompis med att åka och handla en dator. Efter det så skulle han hem till sin kompis Kristian i Hagsätra. Jag packade upp alla varor i frys, kyl, skafferi och städskåp.


 

Åt lite middag sen i min ensamhet. Jimmy skulle äta med Kristian. Jenny åkte direkt från skolan hem till Robin. Sen så skulle de åka ut till Värmdö för att äta kräftor med Robins familj och släkt. De ska även sova kvar där, och sen så kommer hon hem i morgon, för Robin ska jobba i morgon kväll.


 

Gick till Centrum ännu en gång sen. Handlade födelsedagspresenter till min Mamma som fyller 77 år på onsdag. Jag köpte två tröjor och två böcker till henne. Handlade också en svart väst till mig själv på Gina Tricot som öppnade i Centrum i dag.


 



 

Kom hem från Centrum vid strax efter sju. Borzko kom hem från jobbet ungefär samtidigt. Han åt middag och duschade och sen så tittade han på teve större delen av kvällen. Jag höll på och fixade lite först, och sen så blev det datorn för mig resten av kvällen.



 


Kommentarer
Postat av: Angela

Ojdå, här ska frun blir snygg ser jag! Jätthäftig väst! fyller din mamma 77?? Det kan man verkligen inte tro när man ser korten på henne!

2006-08-18 @ 23:32:21
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Ahnna

Härligt att du lägger ut bilder på det du köper, så man får se. Vilken snygg väst!!

2006-08-18 @ 23:34:50
Postat av: Bim

---> Angela: Tack! Ja, jag tyckte själv att den var snygg! Men framförallt så var det så bra med fickor med blixtlås på västen! Jag avskyr ju att ha handväska! Men man vill ju ha mobil, lypsyl, nycklar och pengar med sig. Så då är det ju perfekt med en väst med fickor! --- Ja, Mamma blir 77 och Pappa är 82. Men jag tycker nog att båda ser yngre ut. Speciellt Mamma. Men jag ska framföra till henne vad du sa! Då kommer hon att bli glad! :-)

2006-08-19 @ 00:08:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack Ahnna! Läs svaret på Angelas kommentar! :-)

2006-08-19 @ 00:08:49
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Marcel

Såg i inlägget nedan att du verkade ha sätt en massa filmer :) Om du villk hyra gratis filmer kan du klicka på länken ifrån Bellas blogg http://blondinbella.blogg.se i inlägget "hyrfilm" :)

Lycka till

/Marcel

2006-08-19 @ 21:11:50
URL: http://gleichmann.blogspot.com
Postat av: Anonym

varför bloggade du inte idag :(?

2006-08-20 @ 00:06:24
Postat av: Angela

Från Malmö undras nu vart lördag tog vägen?

2006-08-20 @ 10:43:47
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Marcel: Hej. Tack för tipset. Jag ska kolla på länken i Bellas blogg. Lycka till med din nya blogg förresten. /// Bim.

2006-08-20 @ 10:59:22
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Jag hann inte blogga i går, för vi hade gäster här hemma. Gårdagens dagbok kommer någon gång under dagen.

2006-08-20 @ 11:00:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Hej Angela! Kul att du saknar min dagbok! ;-) Den kommer under dagen. Vi hade gäster här i går, så det blev ingen tid över för att blogga. *Kram*

2006-08-20 @ 11:05:04
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0