Lördagen den 12 augusti 2006

Mobilen larmade klockan sju som vanligt. Borzko hade gått upp halvfem och åkt för att jobba ett extrapass i dag. Jimmy hade gått upp klockan sex och åkt för att jobba ett dagspass. Jenny var inte heller hemma för hon sov hos Robin i natt. Jag gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så blev det gröt och fika till frukost som vanligt. Lite nyhetsläsning i datorn blev det till frukosten också.


 

Det här var dagens outfit i dag.



 



 

Klockan nio så gav jag mig iväg ut på promenad. Det var varmt och skönt, men lite molnigt då och då, och ganska så blåsigt. Jag gick längs tunnelbanelinjen in mot stan. Lyssnade på bra musik att promenera till i min mp3-spelare i mobilen. Gjorde en liten avvikning från vägen när jag var nära Globen.



 



 

Gick på toa på McDonalds och köpte mig en flaska vatten i PressByrån.



 



 

Kikade lite på en bondemarknad på Söder. Här är massor med bin…



 



 

Köpte mig en yoghurtglass vanilj på den 7-Eleven där Jenny jobbar ibland.



 



 



 

Vid halvtolvtiden så var jag vid Hötorget. Sen så gick runt i stan och tittade på allt möjligt. Köpte en Caffe Latte på Sandys och satt på en bänk vid Hötorget en stund och tittade på folk.



 



 

Köpte en biljett till kvällens konsert på Zinkensdamm med Lasse Winnerbäck till Jenny.



 



 

Kunde ju inte låta bli att köpa en bok i dag också. Det var två böcker i en. Lotta Thells båda första böcker finns i den.



 



 

Så småningom så gick jag söderut igen. Gick lite annan väg nu, genom Kungsträdgården, förbi Slottet och sen längs kajen bort mot Slussen. Sen så promenerade jag fram till Skanstull. Köpte en fiberfralla och en banan på en 7-Eleven på vägen. Tittade lite i Ringens KöpCentrum. Sen så tog jag tunnelbanan från Skanstull och hem till Farsta igen. Köpte mig en Solero i PressByrån i Farsta.


 

Kom hem vid kvart över två.

Stegräknaren visade:

Effektiv gångtid: 3 timmar, 39 minuter och 49 sekunder

Antal steg: 22.818

Distans: 1 mil, 9 kilometer och 390 meter

Förbrukade kalorier: 691


 

Hann träffa Borzko en kort stund när jag kom hem. Han hade jobbat extra i dag och kört frukt och grönt, och kommit hem vid tolvtiden. Precis när jag kom hem så skulle han iväg. Han skulle träffa några jobbarkompisar och ta en öl, och sen så skulle han se Hammarby – Örgryte på Söderstadion.


 

Borzko fick med sig vindruvor och bigarråer från jobbet i dag.



 



 

Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma sen. Vid halvfyratiden sen så kom Jenny hem från Robin. Hon hade en bukett nejlikor med sig till mig som tack för att hon fick biljetten till konserten i kväll av mig. Jag blev jätteglad. *Tack snälla gulliga Jenny!* Hon duschade och gjorde sig i ordning.



 



 

Vid halvfemtiden så kom Jimmy hem från jobbet. Han duschade och gjorde sig i ordning. Sen så åt jag, Jimmy och Jenny middag tillsammans vid femtiden. Efter det så satte sig Jimmy vid datorn. Jenny åkte in till stan med tunnelbanan vid halvsextiden. Hon skulle möta upp med två killkompisar och sen gå på utomhuskonsert på Zinkensdamms IP och se Lars Winnerbäck. Och efter det så skulle hon följa med killarna till en fest där också Robin skulle vara. Och sen sova hos Robin i natt.


 

Borzko kom hem från Hammarbymatchen vid sjutiden. (Bajen förlorade med 0-1.) Vi hjälptes sen åt att fixa fram kräftorna plus tillbehör. Vi åt ett helt paket kräftor var. Ullmo Färska Turkiska Jumbo var det. Vi älskar kräftor båda två så vi äter alltid ett helt paket var när vi äter kräftor. Jättegott var det.



 

 





 

Jimmy stack iväg vid halvniotiden. Han skulle först till McDonalds och möta upp med några jobbarkompisar. Sen så skulle de dra vidare in till stan och hitta på något kul.


 

Borzko och jag satt uppe i vardagsrummet och åt. Slötittade lite på teve under tiden. Kikade på ”SommarKrysset”, framförallt för att Backyard Babies var med och spelade två låtar. Efter att vi hade röjt undan efter kräftätandet så tittade Borzko på någon gammal film på teve, men då höll jag mest på i datorn. Läste lite i boken också. 



Kommentarer
Postat av: Tina

Hej! Första besöket här hos dig. Roligt att läsa om vad du har för dig om dagarna. Blir ännu bättre med bilder till texten =) Ha en bra söndag! Hälsnigar Tina

2006-08-13 @ 00:25:37
URL: http://viskningar.wordpress.com/
Postat av: Bim

---> Tina: Hej! Kul att du hittade hit! Ja, jag tycker också att bloggar med fotografier är roligare. Jag har alltid fotografier till de dagar jag är ledig. Men när jag jobbar så blir det oftast att jag inte hinner/orkar. Ha det bra du också! Hälsningar / Britt-Marie.

2006-08-13 @ 09:29:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Nejlikor, en av mina favorit blommor. Lija är den andra. /Ahnna

2006-08-13 @ 10:24:57
Postat av: Bim

---> Ahnna: Nejlikor är nog egentligen inte mina favortitblommor. Men det blir när jag har fått dem från Jenny! Jag hade blivit lika glad för maskrosor! ;-) Det är tanken och gesten och handlingen som man blir glad för! :-) Mina favoritblommor är nog rosor och tulpaner.

2006-08-13 @ 10:58:37
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Emelie

Vad du har hunnit med mycket, jag är väldigt imponerad :]

2006-08-13 @ 11:35:43
URL: http://Emelietherese.webblogg.se
Postat av: Bim

---> Emelie: Tack! Men sån är jag! Antingen så gör jag massor på en dag, eller så ingenting! I dag gör jag ingenting! ;-)

2006-08-13 @ 11:38:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: sanna

Hejsan Bim.
För ett tag sen så skrev du hur många som hade besökt din blogg hur kan man se det :)?
Din blogg är super rolig att läsa, och det blir ännu roligare med alla bilder till :D .
Kram!

2006-08-13 @ 13:13:38
URL: http://wiiberg.blogg.se
Postat av: Nathalie

jag håller med sanna, din blogg är kul och blir bättre med massor med bilder

2006-08-13 @ 13:27:35
URL: http://nattisen.webblogg.se
Postat av: Bim

---> Sanna: Hej. Tack för berömmet! Jag ska försöka att lägga in bilder ofta även när jag börjar jobba igen. Men jag vet att jag har svårt att hinna och orka då. Och så har jag kanske inte alltid så mycket att fotografera då på vardagarna. När jag skriver mitt snitt per månad, då kollar jag i statistiken. Jag adderar antalet läsare varje dag och så dividerar jag med antalet dagar i månaden, och sen så får jag fram snittet för en månad.

2006-08-13 @ 13:34:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nathalie: Tack ska du! Jag blir glad när jag får beröm! ;-)

2006-08-13 @ 13:34:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: sanna

Okej:D, var går du in för att se statistiken?

2006-08-13 @ 13:39:54
URL: http://wiiberg.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sanna: När jag har loggat in på blogg.se så trycker jag på fliken blogg och kategorin statistik.

2006-08-13 @ 13:44:11
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jen

Tack tack tack igen mamma :D
jag hade det superkul på Lasse konserten :)

2006-08-13 @ 18:22:08
URL: http://jennykullin.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jen: Varsågod! Det var du värd! :-)

2006-08-13 @ 18:24:21
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0