Måndagen den 7 augusti 2006

Mobilen larmade klockan sju i morse. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Borzko hade gått upp klockan fyra och åkt i väg för att jobba. Jimmy kom hem från sitt nattpass vid halvåttatiden. Då gick han och la sig för att sova direkt. Jenny var hemma men skulle sova lite längre i dag.


 

Strax före nio så gav jag mig iväg. Jag tog bilen i dag eftersom jag ville ha solstolen med mig och så åkte jag till Farstastrandsbadet som vanligt. Sen så var jag där i tre timmar ungefär. Solade förstås. Badade två gånger. 24 grader i vattnet var det i dag. Lyssnade på musik i min radio och min mp3-spelare i min mobil. Löste lite korsord. Fikade. Läste två böcker. Först läste jag ut boken som jag började på i går: ”Den nakna sanningen” av Linda Rosing och Daniel Nyhlén. Sen började jag på, och läste också ut: ”Dumt sagt av dokusåpakändisar” av Gunnar Jägberg.


 

Efter tre timmar så tyckte jag att det fick räcka för i dag, så då packade jag ihop och åkte iväg hemåt. Jenny hade åkt iväg när jag kom hem. Hon hade åkt in till Medborgarplatsen till sin pojkvän Robin. Jag åt lite lätt lunch när jag kom hem. Sen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma.


 

Intog soffan på nedre balkongen en stund sen. I skuggan  och med bortdragen inglasning. Började på ännu en bok: ”Stureplan – Det vackra folket och de dolda makthavarna” av Stefan Lundell. Vid tvåtiden så vaknade Jimmy. Han gick upp, åt frukost, och duschade.


 

Vid tretiden så gick vi två ner till Centrum. Först så hämtade jag ut en bok. Den var den restnoterade boken från cdon.com. Och sen så handlade vi lite matvaror på HemKöp. Väl hemma igen så förberedde jag till middagen. Sen så satt jag och läste en stund igen.



 



 

Vid halvfemtiden så kom Jenny och Robin. Och vid femtiden så åt jag, Jimmy, Jenny och Robin middag tillsammans. Jag hade gjort en pastasallad i dag. Med två sorters dressingar till. I pastasalladen hade jag fullkornspasta, fryst grönsaksblandning med ärtor/majs/paprika, mager Gouda-ost i bitar, och skivad rökt skinka i bitar. Dressingarna var viktväktarfraiche. En med vitlök och en med basilika. Vi satt förstås ute på uteplatsen och åt.



 



 

Tvättmaskinen gick sönder på kvällen. Säkringen slås ut hela tiden så fort den sätter igång. Så det är förmodligen något elfel i den. Tur nog så gäller garantin i drygt en månad till, så jag ska kontakta OnOff, där vi köpte den, i morgon.





 

 

Jimmy skulle egentligen inte ha jobbat i dag, men de ringde och frågade om han ville jobba extra, för en kille var sjuk. Så han åkte iväg vid sjutiden för att jobba ett nattpass mellan åtta och fem. Ungefär samtidigt som han åkte så kom Borzko hem från jobbet. Han åt middag och sen så duschade han. Efter det så tittade han på EM i friidrott på teve. Vid tiotiden så gick han och la sig, han ska upp klockan fyra i morgon.


 

Jenny och Robin satt på uteplatsen och spelade kort i den sköna kvällen. Jag satt på nedre balkongen precis bredvid dem. Varvade datorn och boken. Läste så småningom ut även Stureplansboken. Pratade lite med grannen till vänster också.



 



 

Vid tiotiden så tittade jag, Jenny och Robin på en dvd-film. Det blev den svenska filmen: ”Tjenare Kungen”. Sen efter det så blev det datorn resten av kvällen.



 


Kommentarer
Postat av: Paulina

Pastaröran ser otroligt god ut, och jag fick en ide till vad jag ska äta till lunch idag

2006-08-08 @ 10:42:48
URL: http://paulinas.blogg.se
Postat av: Bim

---> Paulina: Tack! Den är god! Både till lunch och middag! Och gärna en dressing till! :-)

2006-08-08 @ 11:51:24
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0