Söndagen den 27 augusti 2006

Mobilen larmade klockan sju i morse. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så blev det min vanliga frukost plus nyhetsläsning i datorn. Borzko gick upp klockan åtta och genomgick sina morgonbestyr. Jimmy kom hem från jobbet klockan åtta. Han hade jobbat ett nattpass på McDonalds i Västberga mellan nio och sju. Han gick och la sig för att sova direkt. Jenny var inte hemma. Hon sov hos sin pojkvän Robin i natt. Sen så gick hon direkt till jobbet på 7-Eleven på Götgatan för att jobba mellan nio och fyra.


 

Vid niotiden så gick Borzko och jag ut till bilen och åkte till Willys i Länna. Vi trodde att de öppnade klockan åtta.. Men de öppnar tydligen bara åtta måndag till och med lördag, och så tio på söndagar! I stället för att åka hem igen och vänta, så tog vi en sväng till Willys i Heron City för att se om de kanske öppnade tidigare. Men det var samma där, så vi åkte tillbaka till Willys i Länna igen och väntade till de öppnade klockan tio.


 

När vi väl kom in så gick det snabbt att handla. Det blev åtta fulla plastkassar för lite drygt elvahundra kronor i dag. Borzko hjälpte mig att bära in alla kassar när vi kom hem, och sen så tog han bilen och åkte iväg till Farstahallen för att träna. Jag packade upp allt i frys, kyl, skafferi, och städskåp.


 

Sen så höll jag på och fixade, donade, grejade och ordnade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Varvade med stunder med datorn också. Beställde bland annat böcker från adlibris som har fraktfritt just nu. Det blev åtta stycken pocketböcker för 304:- kronor.


 

(Den här bilden är speciellt till dig Angela!)



 



 

Borzko åkte direkt ifrån gymmet sen iväg och fixade lite med bilen. Han dammsög den inuti, tvättade den utanpå, tankade, och kollade lite grejer. Jimmy vaknade och gick upp vid fyratiden. Han duschade och gjorde sig i ordning, och sen så åt vi tre middag tillsammans vid halvfemtiden.


 
Jenny slutade fyra på jobbet, och då gick hon direkt hem till Robin. Hon skulle äta middag där, sen så skulle de gå på bio och se filmen ”Offside”, och sen så skulle hon sova kvar där.


 

Borzko hamnade i vardagsrumssoffan så småningom och tittade på sport på teve. Jag och Jimmys satt vid köksbordet med våra bärbara datorer. Höll på och fixade lite med våra nya mobiler också.


 

Strax efter åtta så åkte Jimmy iväg till jobbet för ännu ett nattpass mellan nio och sju. Borzko ska fortsätta att titta på sport på teve innan det är dags för sängen för honom. Jag ska nog lämna datorn nu, och sätta/lägga mig och läsa i en bok istället innan det är dags för mig att lägga mig.


 

(Regnet är på väg…)


 




 

Kommentarer
Postat av: Ahnna

Vilka fina blommor! Underbara färger! Tycker att hon (Angela)är värd bilden nu när hon har varit sjuk. Regnkorten är "fina" men jag hoppas det inte kom så mycket regn hos er. Här kom det massor igår på 15 minuter, vi var i bilen och man såg nästan inte vägen.

2006-08-27 @ 20:26:30
Postat av: Angela

Åhh, vilken härlig bild och speciellt för mig! Jag blir helt mållös! Underbar färgställning i den orchideen. Jag blir alldelese varm i hela hjärtat av din omtanke! Han nu en alldeles fantastisk arbetsvecka! *Kram*

2006-08-27 @ 22:32:21
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack för berömmet om fotografierna! Ja, jag tyckte också att Angela var värd blommorna efter en sjukhelg. Det kom mycket regn här i går kväll och i natt.

2006-08-28 @ 15:42:11
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Varsågod! Tyckte du var värd det efter din sjuka helg! :-) *Kram*

2006-08-28 @ 15:42:52
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

varför bloggar inte jenny något :(? hälsa henne att alla saknar hennes bloggande.. :) KRam

2006-08-28 @ 20:46:51
Postat av: Bim

---> Anonym: Jenny har haft så mycket omkring sig den senaste tiden så hon har nog inte hunnit med att blogga. Men jag ska säga till henne att det är många som saknar hennes bloggande! Det blir hon nog glad att höra! *Kram*

2006-08-28 @ 20:49:53
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0