Dagbok – Fredagen den 17 februari 2006


Jobbade förstås som vanligt i dag också. Upp halvfem som vanligt. Duschade och gjorde mig i ordning. Iväg ut till bilen strax efter halvsex. Skrapade rutor och sopade snö… Parkerade vid jobbet vid tio i sex. Bytte om. Började jobba klockan sex.

I dag serverade vi färsbiffar med tacosmak, kokt potatis och brunsås. Inget speciellt hände på jobbet i dag, allt flöt på som vanligt. Både Snurran och Mita hade det tydligen lugnt i köket i dag, för båda två var länge och hjälpte till i disken och i plocken där jag var. Kul var det, för då hinner man ju snacka!

Åkte en sväng till min frissa Lotta i Ormkärr där jag var i går. Hade glömt min halsduk där så jag var där och hämtade den. Hemma vid halvtretiden. Satte igång en tvättmaskin med mina arbetskläder i, och sen så gick Jimmy och jag till Centrum. Var på Konsum och handlade lite ingredienser till middagen och sen så gick vi hem igen.

Borzko hade varit ledig från jobbet i dag. Han är ju det på fredagar numer. Han jobbar tio timmar om dagen fyra dagar i veckan istället för åtta timmar om dagen i fem dagar i veckan. Sen jobbar han ju en väldig massa övertid också. Borzko och Jimmy städade veckostädningen i dag. Det blev ju ingen städning i går som det brukar bli på torsdagar för jag var ju och fixade håret.

Jenny kom hem från skolan vid tretiden. Borzko kom hem strax efter för han hade varit hos tandhygienisten. Sen så hjälptes vi åt att fixa middagen. Vi gjorde två ugnsplåtar med hemgjord pizza i dag. Pizzabotten, tomatsås, salami, rökt skinka, gröna och svarta oliver, riven ost hade vi. Som tillbehör bredvid hade vi: jalpenos, gurka, sallad, vitlöksdressing och oliver.

(Här står Jimmy och jag och lägger på ost på pizzorna.)




(Pizzorna är klara att ställas in i ugnen.)




Jennys pojkvän Johan kom hit klockan fem, och då åt vi alla fem middag tillsammans. Pizzorna blev jättegoda! Satt och åt och pratade i en timme till klockan sex. Sen hjälptes vi åt att röja efter middagen.

(Borzko, Jimmy, Jenny och Johan.)




Efter middagen så hamnade vi i lite olika rum. Jenny och Johan var på Jennys rum. Borzko satt i vardagsrummet och tittade på O.S. Jag och Jimmy satt med våra bärbara datorer i köket. Lyssnade på ”Bandit” i radion. Jimmy spelade WOW och jag höll på med allt möjligt. Bland annat så blev det Betapet-spel mot Snurran. I kväll så spelade vi tre matcher, och jag hade turen att vinna alla tre i kväll!  Sen så kollade jag på ”Big Brother”. Och efter det så blev det datorn igen. Johan åkte hem till Huddinge vid tiotiden. Han skulle på ett LAN hos en kompis.

(Så här ser ett Betapet-spel ut. Det är alltså Alfapet / Scrabble på Internet. Jätteroligt att spela! Jag är helt beroende av det. Spelar nästan varje kväll. Och nästan alltid mot min privata kompis / jobbarkompis / cyberkompis: Snurran! Pröva själv! http://www.betapet.com Och adda mig gärna i så fall! Jag heter ”Bimmen” där.)




Ha en fortsatt trevlig helg alla mina bloggläsare! Och glöm inte bort Jennys Blogg!


Kommentarer
Postat av: Mocca

Ser ut som att det var en riktig mysfredag, och pizza ser verkligen smarrig ut :)

2006-02-18 @ 18:28:45
URL: http://mocca.blogg.se
Postat av: Bim

Tack ska du ha! :-)

2006-02-19 @ 00:37:44
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0