Dagbok – Lördagen den 18 februari 2006


 
Mobilen larmade klockan sju som nästan alla mina lediga dagar. Gick och la mig vid ettiden i går, och sex timmars sömn är precis lagom för mig. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning. Sen blev det frukost. Jag åt det jag nästan alltid äter till frukost på mina lediga dagar: fiberhavregrynsgröt med kanel, socker och minimjölk. Och så ett stort glas kaffe och minimjölk.


Jag hade egentligen tänkt mig en promenad in till stan i dag. Men vädret lockade inte… Grått, kallt, blåsigt och snöigt… Så jag struntade i promenaden och satte mig en stund vid datorn istället.


Borzko gick upp vid åttatiden. Efter att han hade duschat, gjort sig i ordning och ätit frukost så stack han i väg till Farstahallen för att träna när de öppnade klockan halvtio. Jenny gick upp vid niotiden. Hon duschade, gjorde sig i ordning och sen så åt hon frukost. Jimmy skulle sova till tolv i dag, eftersom han ska jobba i natt.


Vid tiotiden så gick Jenny och jag iväg till tunnelbanan. Åkte in till Skanstull. Där gick vi av och promenerade in mot City. Var inne i en massa affärer på vägen. Gick sen runt i City och var inne även där i en massa affärer. Jag köpte sex stycken pocketböcker i en second hand-affär för 100:- kronor för alla sex böckerna tillsammans. Köpte även en svart, kort kjol där för 20:- kronor. Sen så köpte jag en svart, lång topp för 100:- och en svart&vit-randig cardigan för 200:- på Gina Tricot. Vad Jenny köpte får ni läsa om i hennes blogg. Vi var och fikade på ”John Criss” också. Jag drack en Caffe Latte och åt en ost&skink-macka.


(Jenny på John Criss.)





Stegräknaren var med i dag:
11.880 steg
10.09 kilometer
360 förbrukade kalorier
2.04.04 effektiv gångtid


(Jenny på tunnelbanan.)






Kom hem till Farsta igen, fem timmar efter att vi åkte, vid tretiden. Jimmy hade vaknat vid tolvtiden. Sen så satt han vid datorn och spelade WOW större delen av dagen. Borzko hade varit och tränat först på förmiddagen. Efter det så hade han varit på Södertappen vid Skanstull och lämnat blod.


Vid fyratiden så åt vi middag. Det blev bara lite rester från kyl, frys och skafferi i dag. Softade en stund sen, och sen blev det klädbyte för oss alla. Och vid halvsextiden så åkte vi iväg för att fira min systerson Mathias som fyller 16 år på tisdag. Först så åkte vi till Örby och hämtade upp min Pappa där. Tyvärr så följde inte min Mamma med, för hon är sjuk. Sen så åkte vi vidare till Mathias Pappa Thomas.


Vi som var där var: Jag, Borzko, Jimmy, Jenny, Pappa, Anette, Kenneth, Maria, Patrik, Thomas, Mathias, Attie. Vi åt ost, kex, vindruvor, päron, ölkorv och en massa annat smått och gott. Kaffe och choklad blev det sen. Och snacks efter det. Alla möjliga sorters dricka fanns det hela kvällen också. Åt, drack, pratade, skrattade och hade det allmänt trevligt.


Melodifestivalen lyssnade vi på också, och tittade lite med ett halvt öga. Tyckte väl att låtarna faktiskt var rätt så bra i dag. Tyckte bara att två låtar var dåliga, och det var faktiskt två av de tre låtarna som åkte ut. Så för mig så var resultatet helt okej. I alla fall när man kollade som vi gjorde, lite flyktigt bara.


Jimmy åkte i väg vid halvelvatiden därifrån. Han skulle till McDonalds och jobba natt mellan 11.00 och 07.00. Sen åkte jag, Borzko och Jenny hem vid tolvtiden. Körde hem min Pappa först också. Hemma vid halvettiden. Då blev det datorn en stund innan sängen väntade.


Kommentarer
Postat av: Angela

Det var då för väl - jag trodde du hade sålt stegräknaren ;-)

2006-02-19 @ 01:31:42
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Hahaha! Nejdå! Den finns kvar! ;-)

2006-02-19 @ 10:01:32
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0