Dagbok – Lördagen den 28 januari 2006

 


Mobilen ringde klockan sju i dag som vanligt på de flesta av mina lediga dagar. Upp och duschade, gjorde mig i ordning och åt frukost förstås. Sen så satt jag vid datorn en stund, och skrev bland annat gårdagens dagbok som jag var för trött för att skriva i går.


Vid halvniotiden så gav jag mig i väg ut på promenad. Det var helt vindstilla, fem minusgrader och SOL när jag gick! Jätteskönt! Tyvärr så kom molnen ganska så snart… och det började också att blåsa lite… Men, men, det var skönt att gå ändå! Nyinlagd technomusik i mp3:n i mobilen gjorde det ännu roligare att gå.


Gick min vanliga promenad in till stan. Efter en och en halv timme så var jag framme i Skanstull. Gick omkring lite där i Ringens KöpCentrum och väntade in Jenny som kom med tunnelbanan. Vid halvelva kom hon, då köpte vi varsin KaffeChoko och en macka på 7-Eleven och så gick vi in mot stan.


Vid elvatiden så var vi vid T-Centralen. Där blev det först ett toabesök och sen så blev det shopping! I dag köpte jag: ett par mörkgrå jeans med blixtlås på bakfickorna på Carlings för 400:-, en svart pikétröja på Gina Tricot för 100:-, en svart pikétröja plus en svart topp på H&M för 100:- respektive 70:-. Köpte också en tunn kavaj/jacka på REA på H&M för bara 80:- som hade kostat 400:-. Jenny köpte också lite kläder, men det får ni läsa om i hennes Blogg!


Fikade gjorde vi förstås också. Caffe Latte plus en ost&skink-macka blev det för mig. Sen så tog vi tunnelbanan hem och var hemma vid tvåtiden. Tack för en trevlig dag, Jenny! Älskar att shoppa, promenera och fika med dig! <3 :-)


Stegräknaren var med i dag:
20.125 steg
17.10 kilometer
609 förbrukade kalorier
3.03.58 effektiv gångtid


Borzko var hemma när vi kom hem. Jimmy också, men han sov… Han jobbade ju till femtiden i morse, så han sov till tretiden i dag. Borzko hade varit i FarstaHallen och styrketränat. Sen hade han varit hos en av Frisörerna i Farsta Centrum och klippt sig.


Höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma på eftermiddagen. Satt vid datorn en stund också. Sen vid kvart över fyra så åkte vi iväg alla fyra. Vi åkte till Mamma och Pappa i Örby för att fira min Pappa som fyller 82 år i morgon. Anette, Kenneth, Maria och Patric kom också dit.


Vi åt smörgåstårta, räkor, ost & kex plus massor med andra tillbehör. Vin, öl och/eller läsk till. Sen så blev det kaffe och äppelkaka med vaniljsås. Whiskey till för de som ville ha. Och lite snacks och godis sen också. Som vanligt så var det många och heta diskussioner! Vi löste alla samhällets problem igen som vanligt! ;-)


Vid elvatiden så åkte alla hem. Jag körde bil som vanligt eftersom jag inte dricker någon alkohol för tillfället. (Har inte gjort det på några år nu). När vi kom hem så hamnade jag, Jimmy och Jenny framför varsin datorskärm, och Borzko hamnade framför teveskärmen. Sitter väl här till ettiden och sen så blir det sängen.




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0