Dagbok – Torsdagen den 19 januari 2006


 



Jobbade som vanligt i dag också. Var först i skalen och sen i lilla matsalen. Vi serverade köttgryta med ris i dag. Inget speciellt hände på jobbet.



Hem direkt efter jobbet. Och eftersom torsdagar numera är städdagar hos oss så blev det städning när jag kom hem. Jimmy var redan hemma så vi satte igång direkt. Jenny fick göra sin del sen när hon kom hem. Vi hjälptes åt med: dammsugning, torkning av golv, rengöring av toalett och badrum, strykning av kläder, byte och tvätt av handdukar.



Sen vid fyratiden så stack Jimmy iväg. Han skulle på Personalfest med sina jobbarkompisar på McDonalds i Västberga. Mat, dryck och dans på en krog vid Odenplan skulle det visst vara.



Jenny och jag åt middag när städningen var klar och sen så blev det slappande för oss bägge resten av kvällen. Jenny satt mest vid datorn, pluggade lite, och tog ett bubbelbad. Själv så satt jag med datorn större delen av kvällen, först i kökssoffan, och sen en stund i Jennys rum.



Borzko kom hem från jobbet vid halvniotiden. Efter middag och dusch så blev det sport på teven för honom tills det var sängdags. Jag spelade en Betapet-match mot Snurran och den vann hon.



Tre fotografier i dag. Den första är på Jenny när hon åker skridskor på gympan i skolan. Den andra är på Jimmy när han ska iväg på personalfesten. Och den tredje är på termometern tolv timmar efter bilden i morse.







 





 





 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0