Fredagen den 30 juni 2006

 

I morse ringde mobilen redan klockan sex. Jimmy var uppe när jag vaknade. Han åkte iväg till jobbet vid kvart över sex för att jobba ett pass mellan sju och fyra. Borzko hade gått upp halvfem och åkt iväg till jobbet. Jenny och Robin sov. Jag gick upp, duschade, gjorde mig i ordning och sen så blev det gröt och fika till frukost.


 

Strax före åtta gick jag iväg till Centrum och till Folktandvården för jag hade tid där klockan åtta. Kollade upp två ställen som jag har obehag på när jag tuggar. Hon kollade, slipade lite, och så ska jag se om det räcker med det. Om jag fortfarande har obehag så får hon göra större och dyrare ingrepp…


 

Hemma igen vid halvnio. Packade i ordning badgrejer och lite matsäck. Sen så tog jag cykeln och gav mig i väg bort till Farstastrandsbadet. Och jag kan meddela speciellt till Angela att tipset som jag fick av dig fungerade alldeles utmärkt! Nu skrek det absolut ingenting om mina bromsar!


 


 

Kom dit strax före nio. När jag kom det så var det bara fem personer på hela badet! Men sen så blev det fler och fler vartefter. Solade, badade, läste, åt glass, lyssnade på musik, löste korsord, och hade det mysigt.


 


 

Vid halvtolvtiden så tyckte jag att det räckte med sol för tillfället så jag cyklade hem. Jenny och Robin hade vaknat och stuckit iväg. Robin skulle åka och bada. Jenny hade åkt iväg för att jobba på 7-Eleven på Götgatan i dag mellan tolv och sex. Jag åt lite lätt lunch när jag kom hem.


 

Försökte att förstå mig på min nya cykeldator…

0:23:24 effektiv cykeltid

3.55 kilometer

20,4 maxhastighet

9,2 medelhastighet

Ingen direkt lång och snabb cykeltur precis! Men det var bara till och från badet. Och nu vet jag att bromsarna är tysta och bra. Och jag förstår hur cykeldatorn fungerar. Då kanske det förhoppningsvis blir lite fler cykelturer framöver!


 

Vid halvettiden sen så gick jag till Centrum. Först så var jag på SkoPunkten. Där köpte jag ett par gympaskor, kopior av Converse-modell. De är svarta, märke Lejon, och de kostade 150:- kronor.


 


 

Sen så var jag på H&M. Där köpte jag ett par tunna fladdriga byxor i linne/bomull som man kan vika upp benen på och fästa med knappar. Och till det en tunn kavaj/blus i samma material och man kan göra samma sak med ärmarna som med benen på byxorna. (200:- respektive 150:-.)


 


 

Jag köpte också en pikétröja utan ärmar, en svart/vitrandig topp och ett linne med spets fram. (100:-, 80:-, 150:-.)


 


 

Efter det så var jag på HemKöp och handlade lite matvaror. Och slutligen så var jag på torget och köpte jordgubbar och bigarråer.


 

Väl hemma igen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma som vanligt. Varvade lite med datorn också. Och så satt jag en hel del på uteplatsen och solade och läste i min bok. Pratade lite med grannen till vänster också.


 

Vid halvfemtiden så kom Jimmy hem från jobbet. Han åt middag och jag åt lite lätt bara efter som jag skulle bort senare. Efter maten så duschade jag av mig och gjorde mig i ordning. Vid halvsex kom Borzko ifrån jobbet. Och strax efter så åkte jag iväg.


 


 

Tog bilen och åkte till Rågsved. Där mötte jag upp med fyra av mina jobbarkompisar: Snurran, Monica, Mita och Nadja. Och sen så gick vi gemensamt upp till en annan kollega till oss som jobbar i Snösätraskolan: Yvonne. Hon hade bjudit hem oss för att ha en Poker-kväll.


 

Först så bjöd hon oss på två sorters sallad med bröd till. Sen så satte vi igång med att spela kort. Vi spelade alltså pokerspelet: ”Texas Hold Em”. Hon bjöd på godis och snacks. Dricka hade vi med oss själva. Jag höll mig som vanligt till alkoholfritt.


 

Tre omgångar hann vi med. Jag kom sist i den första, sist i den andra, och näst sist i den tredje. Men det gör inget! Det var jätteroligt ändå! Vi satsade tjugo kronor per spel. Så sextio kronor blev förlusten för hela kvällen på sex timmar. Billigt nöje!


 

Strax efter tolv så drog vi oss alla hemåt. Jag var hemma vid halvettiden. (Lägger inte ut några fotografier ifrån kvällen, vissa av dem som var med vill inte ligga ute på Internet.) Jag gick och la mig vid ettiden.


 

Och återigen så lyckades jag ha sönder en tand… När jag tuggade på en hemkola under kvällen så lossnade en bit av en fyllning i en kindtand. Just i den tanden som jag har obehag i, och som tandläkaren kollade i morse. Så nu måste jag ringa till tandläkare återigen… Men jag tror jag väntar och ser om jag får ont innan jag ringer… Jag är så trött på mina dåliga tänder…


 

Jimmy kom hem ungefär samtidigt med mig. Han hade varit i Skogås och grillat med några jobbarkompisar. Jenny hade jobbat ända till klockan halvnio. Sen så hade hon varit och grillat på Långholmen med Robin och hans kompisar. Och efter det så hade hon åkt med Robin hem för att sova där. Borzko hade gått och lagt sig redan klockan sju på kvällen för han skulle gå upp redan klockan ett på natten för att köra någon extrakörning under fredagsnatten/lördagsmorgonen. Så när jag gick och la mig prick klockan ett så gick han upp! Vi möttes i trappan! Lite konstigt är det ibland!


Kommentarer
Postat av: Snurran

Vad trist med din tand! Vem vann potterna då egentligen? *nyfiken* Jag var ju "tvungen" att sticka iväg innan första omgången ens var färdigspelad.. Men kul var det iallafall, så jag hoppas att vi kan lira snart igen! *kram*

2006-07-01 @ 19:59:32
Postat av: Bim

---> Snurran: Om du läser i dina kommentarer i den dagbok på Lunar så har jag skrivit alla detaljer där! Ja, jag hoppas också att vi snart spelar igen! *Kram*

2006-07-01 @ 20:16:49
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Wow! Nu får jag ta mig i kragen och börja cykla. Blir riktigt sugen nu när du är i gång och rapporterar och allt ;-)

2006-07-01 @ 22:55:52
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, vi får väl se hur många cykelturer det blir... ;-)

2006-07-01 @ 23:12:51
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0