Söndagen den 16 juli 2006

Mobilen larmade klockan sju i dag också. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Borzko gick upp klockan åtta. Han gjorde sina morgonbestyr och sen så åt han frukost. Jag satte mig vid datorn en stund när jag var klar. Jenny vaknade och gick upp vid niotiden. Hon gjorde förstås också sig i ordning sig och åt.


 

Borzko stack iväg en sväng vid halvtiotiden. Han åkte först hem till sin Mamma och vattnade hennes blommor. Sen åkte han till OKQ8 och tankade och fixade lite med bilen. Jag höll på med lite allt möjligt här hemma. Sen när han kom tillbaka så gick han, jag och Jenny till Centrum vid elvatiden när de öppnade.


 

Borzko är så dålig på att köpa sig kläder, och nu tyckte Jenny och jag att han definitivt var tvungen att ekipera sig lite! Det blev två par jeans, två kortärmade tröjor, tre par kalsonger, och sex par strumpor till honom. Jenny köpte sig tre par trosor, sovshorts och sovlinne. Jag köpte två behåar och tre par trosor. Och så köpte vi tre par kalsonger till Jimmy.


 

Vid halvettiden så var vi klara och gick hem igen. Vi åt lite lätt lunch alla tre. Jimmy hade nyss vaknat så han satt precis och åt frukost. Sen så gjorde han sig förstås i ordning. Han hade haft det kul på krogen i går kväll och han kom hem halvfem i morse.


 

Sen höll vi alla fyra på med lite allt möjligt här hemma. Jenny satt vid sin dator. Jag satt vid min dator och fixade lite med mina fotografier. Borzko och Jimmy satte upp en hylla i vardagsrummet till en högtalare. Jag satt en stund på uteplatsen och solade också. Läste även ut boken som jag höll på med: ”Kärlek – samlade krönikor” av Mian Lodalen.


 

Vid tretiden så gick vi alla tre till Centrum. Där handlade vi lite prylar: bild- och ljudkabel att ha mellan datorn och teven, jordad förlängningssladd, cykelpump, dvd-skivor, superlim, plus lite andra grejer. Sen så gick vi till HemKöp och köpte matvaror.


 

När vi kom hem igen så hjälptes vi åt att fixa ordning till middagen. Det blev grillning för tredje dagen i dag, men i dag blev det hamburgare, bröd, plus massor med olika tillbehör. Gott blev det, och skönt väder att sitta ute och äta i var det också. Satt en stund och njöt och pratade.



 



 

Hjälptes sen åt att röja upp efter middagen. Borzko och Jenny gick ner en sväng till källaren också och kollade upp lite grejer som hon ska ha med till Gotland i nästa vecka. Jag satt lite igen och höll på med mina fotografier. Beställde papperskopior för att ge till Mamma plus några andra. Jimmy satt också lite vid datorn.


 

Sen så gick Jimmy och jag en sväng till Centrum och till HemKöp och köpte chips och godis till kvällen. Vid åttatiden sen så blev det filmkväll igen. Alla vi fyra tittade på två nerladdade dvd-filmer. Först så blev det en Wallander-film: ”Täckmanteln”. Den var bra. Sen så blev det filmen ”United 93” om ett av flygplanen den 11 september 2001. Den var ännu bättre.



 



 

Efter filmerna var slut så blev det datorerna som gällde för mig, Jenny och Jimmy. Borzko satt kvar i vardagsrummet och tittade på teve.



 


Kommentarer
Postat av: Angela

Man kan ana att ni sitter och har det skönt framför TV:n, speciellt Jennys goa avslappnade stil. Den fåtöljen skulle jag vilja ha ;-)

2006-07-17 @ 09:46:03
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Ahnna

Hej!
Vi har också kör Wallanderfilmerna här i sommar. Men jag gillar de med Krister Henriksson bäst. Vet inte varför, men de känns bättre./Ahnna

2006-07-17 @ 09:49:25
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det är skönt att sitta framför teven. Själv så sitter jag aldrig i fåtöljen. Jag sitter alltid i tvåsitssoffan som inte syns som står till höger.

2006-07-17 @ 16:49:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, vi gillar också de med Krister Henriksson bättre. De är nyare och fräschare.

2006-07-17 @ 16:50:00
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0