Fredagen den 16 juni 2006



Mobilen alarmade klockan sju i dag. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Jimmy vaknade och gick upp redan vid strax efter åtta. Jenny kom hem från Robin också vid strax efter åtta. Hon hade sovit där i natt, och när han gick till jobbet i morse så åkte hon hem. Vi åt alla tre frukost tillsammans.

Sen vid niotiden så gick jag iväg till Centrum och till Folktandvården. Jag tappade ju en stor fyllning i en kindtand förra veckan, så jag hade fått en tid till att laga den. 1.100:- kronor gick det på… Hemma igen vid tiotiden.

Höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma sen en stund. Jimmy satt mest vid datorn. Jenny städade toaletten och badrummet som hon hade lovat i går. Sen röjde hon lite i sitt rum också.

Strax efter elva så var både Jenny och jag klara med det vi skulle göra. Då tog vi tunnelbanan in till stan för lite shopping.





Jag köpte två ärmlösa toppar (80:- styck) plus ett långt linne (130:-) som man även kan ha som strandklänning, på Gina Tricot. Sen så köpte jag en kortärmad blus (150:-) och en tunn väst (100:-) på H&M. Köpte även ett par slip-in-skor (200:-) i skoaffären i Hötorgets t-banestation. Ett par korta shorts (200:-) från KappAhl blev det också. Och slutligen en ny bok med 14 noveller av Stephen King (270:-) på Åhléns.


                       


   


Vi gick och fikade också. I PK-huset blev det i dag. Jag tog en ost- och skink-macka, en apelsinjuice och en caffe latte. Jenny handlade också både kläder och skor. Men vad hon köpte skriver hon säkert om i sin blogg.

Vid halvtretiden så åkte Jenny iväg mot Hagsätra för att möta upp med några kompisar där. Jag strosade runt på stan en stund till, och sen efter en stund så åkte jag hem. Kom hem vid fyratiden. Höll sen på och fixade med lite allt möjligt här hemma.

Jimmy hade åkt iväg vid tretiden. Han hade åkt till sin kompis Kristians föräldrars landställe utanför Norrtälje. Han stannar förmodligen där tills på söndag.

Borzko kom hem från jobbet vid halvsextiden. Han duschade och gjorde sig i ordning. Sen vid halvsjutiden så tog vi en promenad till Centrum. Handlade lite smågrejer på Clas Ohlson och på Åhléns. Sen så var vi på Hemköp och handlade lite ätbart. Köpte även med oss varsin pastasallad hem.

Åt sen middag när vi kom hem. Mycket goda pastasallader var det. När vi satt och pratade efter maten så ringde Jenny och sa att hon var på väg hem. Då gick jag återigen till Centrum (fjärde gången i dag!) och mötte upp med henne. Vi gick sen en sväng till Konsum och köpte lite gott att äta till kvällen.

I går åt jag chips och smågodis. I dag blev det lite nyttigare: jordgubbar, snabbsaltad gurka, vindruvor, ansjovisoliver.





När vi kom hem så satte jag mig en stund i soffan ute på nedre balkongen. Datorn i knäet förstås. Man vill ju inte vara inomhus dessa underbara kvällar! Sen vid niotiden så gick jag in. Borzko och Jenny skulle titta på fotboll. Satte mig med dem uppe i vardagsrummet och sällskapade lite. Men jag satte mig med datorn i knäet och höll på lite med den istället för att titta på teven. Men pratade gjorde vi förstås.

Fyra Betapetmatcher över Internet blev det sen. Först två matcher mot både Robin och Snurran, och då kom jag sist i båda två. Sen två matcher mot bara Snurran, och då förlorade jag båda två. Efter det så blev det bloggande, bloggläsande och nyhetsläsande.


 

Kommentarer
Postat av: Ahnna

hej!
Vilka fina kläder. jag förstår att du gillar svart. Skönt att läsa att dina tänder blir ok.
/kram ahnna

2006-06-17 @ 00:03:17
Postat av: Bim

---> Ahnna: Hej! Tack ska du ha! Ja, jag har en period nu då jag nästan bara har svarta kläder. Tycker att det är snyggt. Och lätt att kombinera kläderna! ;-) Njae, mina tänder blir nog aldrig okej... Har jättemycket problem med dem. *Kram*

2006-06-17 @ 17:08:44
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0