Lördagen den 10 juni 2006


 

Mobilen larmade klockan sju i morse som vanligt. Gick upp och duschade, gjorde mig i ordning, och åt frukost. Borzko gick upp vid åtta och genomgick sina morgonrutiner. Ingen av barnen var hemma. Jenny sov hos Robin och Jimmy är på Kristians landställe. Vid halvniotiden så gav jag mig iväg ut. Jag var ute i ungefär en timme och det blev Hökarängsvarvet ungefär. I dag så gav jag mig på lite jogging också! Det var verkligen länge sedan! Varvade gång med jogging, cirka 40 minuters gång och cirka 20 minuters jogging blev det nog.

Stegräknaren var med:
8.025 steg
6.82 kilometer
243 förbrukade kalorier
1.01.06 effektiv gångtid

Hemma vid halvtiotiden igen. Borzko hade gått i väg till Farstahallen, när de öppnade halvtio, för att styrketräna. Jag packade en väska och så tog jag bilen och åkte iväg till Hökarängsbadet. Vid tiotiden var jag där. Först på hela badet var jag! Satte mig i min brassestol och solade. Efterhand så kom det lite mer folk dit också. Jag läste lite i en ny pocketbok också: ”David Lega – när inte armarna räcker till” av Petter Karlsson. Satt och njöt av solen i cirka en och en halv timme och sen så åkte jag hem igen.






Hemma vid halvtolvtiden igen. Lite lätt lunch blev det då. Sen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt. Vid tolvtiden så kom Jenny hem från Robin, för han skulle iväg för att jobba då. Vid halvettiden så kom Borzko hem från gymmet. Lite lunch blev det för de båda också. Vid ettiden så satte vi igång alla tre med att förbereda lite inför kvällens middag. När vi var klara med förberedelserna så satt vi och njöt lite av solen på uteplatsen.

Vid fyratiden så kom Mamma och Pappa som vi hade bjudit hit på middag. De hade en bukett blommor med sig när de kom. Vi satt för första gången i år ute på uteplatsen och åt. Härligt varmt och soligt var det. Satt i skuggan under parasollet och åt.

Vi bjöd på grillad oxfilé, potatisklyftor, bearnaisesås, vitlöksdressing, basilikadressing, rödlökskeso, blandad sallad, baguette, kex, ost, vin, m.m.






Till efterrätt så blev det jordgubbar med vaniljglass. Kaffe till också.







Vid sextiden så gick Borzko, Pappa och Jenny in och tittade på Sveriges VM-match. Mamma och jag satt kvar på uteplatsen och njöt av kvällssolen. Efter en stund så försvann solen bakom huset framför, så då gick vi upp till övre balkongen och satt oss där istället, för där var det fortfarande sol. Efter en stund så gick jag och Mamma ut på en promenad medan de andra fortsatte att se matchen. Gick lite runtomkring här i Farsta i ungefär en halvtimme.

När vi kom tillbaka så var precis matchen slut. Då satte vi oss vid köksbordet och spelade kort. Canasta som vanligt, och jag spelade med Mamma som vanligt. Tre omgångar hann vi med i kväll, och Mamma och jag vann alla tre. Jenny satt mest i sitt rum vid datorn. Jimmy var ju fortfarande kvar i Norrtälje. Vid tolvtiden så åkte Mamma och Pappa hem. Borzko och jag röjde upp lite då. Sen satte han sig framför teven en stund, och jag vid datorn en stund, innan sängen.


Kommentarer
Postat av: Angela

Vilken perfekt lördag du hade! Motion och god mat i gott sällskap samt därtill ett ljuvligt väder. Kan knappast bättre! Snacka om en bra start på sitt sommarlov...

2006-06-11 @ 09:14:09
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, jag håller med dig! Det var en perfekt lördag! Motion, solande på stranden, god mat i trevligt sällskap, kortspel, m.m. Det enda som saknades var väl att Jimmy inte var hemma! ;-)

2006-06-11 @ 13:54:27
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Fast du vet ju att han har det bra och är i goda händer, då kan man ju njuta av stunden trots saknad.

2006-06-11 @ 20:36:27
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, precis! Men det är ju alltid en tom plats (i hjärtat) när någon av barnen är borta. Men det är ju bara att vänja sig... Så blir det ju nästan jämt sen senare...

2006-06-11 @ 21:10:24
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Jisses ja. Då är det fest när man samlas ;-)

2006-06-11 @ 23:21:49
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det kan jag nog tro! ;-) :-)

2006-06-11 @ 23:24:12
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0