Lördagen den 17 juni 2006



Mobilen larmade klockan sju som vanligt. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och åt frukost. Borzko gick upp vid åttatiden. Jenny sov lite längre i dag. Jimmy var inte hemma för han är på en kompis landställe. Vid halvniotiden så gav jag mig i väg ut på en promenad. Jag gick runt omkring i Farsta i cirka en timme.

Stegräknaren var med:
7.051 steg
5.99 kilometer
213 förbrukade kalorier
0.58.59 effektiv gångtid





Kom hem vid halvtiotiden igen. Borzko hade gått i väg till Farstahallen för att träna. Jag packade ner lite grejer och så gav jag mig i väg till Farstastrandsbadet. Underbar varm och skön dag. Låg och solade och tog även årets första och andra dopp! Det stod att det var 22 grader i vattnet, som är den lilla sjön Magelungen. Vet inte om det stämde, men det var i alla fall inte särskilt kallt.





Jenny ringde vid elvatiden och hade nyss vaknat. Hon lånade min cykel och kom ner till badet. Först cyklade hon till fel bad, hon trodde att jag var på Hökarängsbadet! Men sen så kom hon till rätt bad. Vi låg och solade och pratade. Glass åt vi förstås också. Vid ettiden så tyckte vi att det räckte med sol för i dag så då begav vi oss hemåt.





Borzko var hemkommen från gymmet när vi kom hem. Vi åt lite lätt lunch på vår uteplats. Sen så gick Jenny och jag en sväng till Centrum. Köpte middagsmat och också lite gott att äta till kvällen. När vi kom hem igen så satt både Jenny och jag, på vår uteplats i skuggan från parasollet, och läste varsin bok. Jag läste boken som jag köpte i går: ”Allt kan hända – 14 mörka berättelser” en novellsamling av Stephen King. Borzko satt inne och tittade på fotboll.

Vid halvfemtiden så åt vi middag. Satt och åt ute på vår lilla uteplats i skuggan från parasollet. Jag och Borzko åt varsin pastasallad i dag också. Jenny åt en fryst pizza. Efter middagen så satte jag mig i soffan på vår nedre balkong en stund. Bytte ut boken och satt med datorn en stund istället.

Vid sextiden så stack Jenny iväg. Hon skulle åka in till stan för att träffa sin kompis Zina från Hagsätra. Jag lyckades övertala Borzko att slita sig från fotbollen på teven en stund och följa med mig ut på en promenad. Vi gick Hökarängsvarvet och var ute i ganska så exakt en timme. Stegräknaren glömde jag hemma. Det var helt underbar kväll, varmt och skönt med en liten lätt varm vind. Gick i bara shorts och linne. En glass blev det förstås på vägen också.

Hemma vid sjutiden igen. Borzko satte sig i vardagsrummet i soffan och tittade på fotboll på teve förstås. Jag satte mig i soffan på nedre balkongen och njöt av den underbara kvällen. Det går ju bara inte att gå inomhus sådana här kvällar! Först satt jag en stund med datorn i knäet, och sen så bytte jag ut datorn mot Stephen King-boken. Satt där till tiotiden. Då gick jag och mötte Jenny vid tunnelbanan som kom hem från stan. Flyttade sen in i kökssoffan. Plockade fram en massa gott att äta då. Ett Betapetspel mot Snurran blev det i kväll. Och i kväll hade jag lite mer tur, för jag vann. Sen så blev det läsande i boken igen.

”Lördags-godiset” blev nästan samma som jag åt i går. Fast i dag blev det bigarråer istället för vindruvor.


 


Glöm inte att läsa Jennys Blogg!

 

Kommentarer
Postat av: KulleN

"Godiset" såg gott ut :D

2006-06-18 @ 22:17:48
Postat av: Bim

---> KulleN: Ja, det var det också! ;-)

2006-06-18 @ 22:20:41
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0