Dagbok – Lördagen den 25 mars 2006



Mobilen ringde klockan sju som vanligt i morse. Eftersom jag satte på mig öronproppar när jag gick och la mig så sov jag alldeles utmärkt i natt trots att tre killar satt och LAN:ade utanför sovrumsdörren! La mig vid ettiden och sov mina sex timmar till klockan sju som vanligt. Borzko gick upp halvtvå i natt och åkte iväg för att köra en extrakörning. LAN:arna låg och sov i sofforna när jag gick upp.

Duschade och gjorde mig i ordning. Sen blev det gröt och fika till frukost. Satt sen vid datorn en stund och väntade på att temperaturen skulle gå upp lite grann så jag kunde ge mig ut på en promenad. Vid halvtiotiden så hade temperaturen gått upp till ”bara” fyra minusgrader, så då gav jag mig iväg. Gick längs tunnelbanelinjen in mot stan. Kallt var det, men underbart solsken!

Dessa små snödroppar och andra små gula blommor som jag inte vet vad de heter fotograferade jag i en villaträdgård i Tallkrogen! Dålig bild, men det kändes pinsamt att stå och fotografera in i någons trädgård! Men jag ville så gärna ha en VÅR-bild!





Efter en och en halv timme, klockan elva, så var jag framme i Skanstull (nio stationer). Jag hade stämt träff med Jenny där som kom in med tunnelbanan. Vi köpte varsin Kaffe Choko på 7-Eleven och sen så promenerade vi in till Hötorget (fem stationer). Sen blev det rundvandring i affärerna. Jenny handlade jeans och en jacka i dag. Läs och se bilder i hennes blogg. Själv handlade jag faktiskt ingenting i dag, jo, några par trosor bara!

Liten lätt lunch intogs på Waynes Coffee i PK-huset. Det blev ost- och skinkmacka med juice.





Vid tretiden så åkte vi hem till Farsta igen. Kortet på Jenny är taget på tunnelbanan.





Stegräknaren var med i dag:

23.203 steg
20.57 kilometer
733 förbrukade kalorier
3.47.07 effektiv gångtid

Jimmy, Jimi och Kristian hade fortfarande LAN när vi kom hem. Borzko hade kommit hem från jobbet vid tolvtiden och sen gått och lagt sig för att sova i ett par timmar. Vid fyratiden så vaknade han och gick upp.

Middag åt vi vid femtiden. I dag blev det lite blandat mat från kyl, frys och skafferi. Jimmy och hans kompisar, Kristian och Jimi, avslutade sitt LAN vid sjutiden sen. De städade och plockade undan och sen körde Jimmy dem hem till Hagsätra. Efter det så åkte han direkt till jobbet på McDonalds i Västberga för ett nattpass mellan 21.00 och 06.00. Jenny åkte iväg med tunnelbanan in till stan vid sjutiden för att åka hem till Robin, hennes nya pojkvän, som är 18 år och bor vid Medborgarplatsen.

Borzko och jag hade en lugn hemmakväll. Först kollade vi på det nya programmet: ”Deal Or No Deal”. Jennys danslärare Hulda var med där som en av värdinnorna. Hon bar väska nummer tjugofyra. Sen så kollade vi på en nerladdad film: ”Walk The Line”, filmen som handlar om Johnny Cash. Den var väl rätt så bra, tyckte jag. Borzko, som gillar Johnny Cash och den sortens musik, tyckte den var jättebra. Vid tolvtiden så kom Jenny och Robin hit hem. Robin sov över här hos Jenny i natt. Jag satte mig vid datorn någon timme innan det var dags för sängen vid ettiden.

 

Kommentarer
Postat av: Angela

Vilken härligt bild! I vår trädgård är det ett jämnt, tjockt snötäckte på cirka halvmetern...Får väl vara glad om tjälen släppt i augusti så krokusarna kanske hinner fram innan det bryter loss igen...

2006-03-26 @ 17:44:36
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Ja, visst är den härlig! Men man ser ju inte så mycket... Jag skulle ha tagit mer tid på mig och zoomat in! Men jag kände mig lite dum när jag stod där och fotograferade in i någons trädgård... Du ska se att det går nog fort hos er bara det sätter igång! :-)

2006-03-26 @ 17:54:38
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0