Dagbok – Lördagen den 4 mars 2006


 

Mobilen ringde klockan sju i dag. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning. Jenny vaknade vid halvnio. Då åt vi frukost tillsammans hon och jag. Jimmy sov lite längre i dag. Borzko hade gått upp halvtvå i natt och åkt till jobbet.


Strax före tio så gick Jenny och jag iväg till Centrum. Vi hade båda tid där hos optikern ”SynOptik” för synundersökningar. Jag hade tid för att beställa nya progressiva linser och nya läsglasögon, och Jenny för att göra synundersökning för ansökan om körkortstillstånd.


Jag fick nya linser, lite starkare än förut. Ska testa dem i två veckor, och sen så ska jag tillbaka dit, och om jag är nöjd då så beställer jag linser för ett halvår. Sen så beställde jag nya läsglasögon, ganska så mycket starkare än förut. Tog nya bågar också. De kommer om cirka tre veckor och kommer att kosta 3.270:- kronor. Sen fick Jenny sitt intyg till körkortet.


Vi var inne en sväng på apoteket sen och köpte lite grejer, och sen var vi hemma igen vid halvtolvtiden. Väckte Jimmy då. Han duschade och åt frukost, och Jenny och jag åt lite lunch. Vid tolvtiden så stack vi tre iväg till Willys i Länna för att handla. Ungefär samtidigt så kom Borzko hem från jobbet. Han la sig då för att sova i några timmar.


Ungefär åtta plastkassar fulla blev det i dag, och cirka 1.100:- kronor handlade vi för. Hemma igen vid ettiden. Då hjälptes vi åt med att först packa upp allt och få in allt i kyl, frys, skafferi och städskåp. Sen så hjälptes vi åt med att förbereda inför kvällens middag. Vi förberedde dressing, kesoblandning och grönsaker. Sen så satte vi oss vid våra datorer en stund.


Snöstorm här till och från hela dagen. Några minusgrader, lite blåst, ymnigt snöfall till och från, snorhalt på vägarna, blääää……


Borzko gick upp vid fyratiden från sin sovstund. Han duschade och gjorde sig i ordning. Jag, Jimmy och Jenny hjälptes åt med att göra i ordning allt till kvällen. Strax före fem sen så kom min Mamma och Pappa. Jag hade bjudit över dem på middag, fika, melodifestivaltittande och canasta-spelande. Fick en bukett tulpaner av dem.






Vi bjöd på stekt oxfilé, potatisklyftor, vitlöksfraiche, rödlökskeso, grönsaker, ost & kex, rödvin & annan dricka. Mycket gott var det. Vi satt länge och åt och pratade.






Sen så gick vi upp till vardagsrummet och fikade. Då bjöd vi på brownies med vaniljvisp. Jimmy stack sen iväg vid halvåttatiden. Han skulle jobba ett nattpass på McDonalds i Västberga mellan 20.00 och 05.00.







Vi andra satt kvar i vardagsrummet för att titta på Melodifestivalen. Och i dag blev det (precis som förra lördagen) precis som jag ville! (Det brukar det aldrig annars bli!) Jag tyckte att de klart bästa var The Poodles med ”Night Of Passion” och BWO med ”Temple Of Love”. Båda låtarna var jättebra, speciellt The Poodles tycker jag!







Sen när festivalen var slut så gick vi ner till vardagsrummet och satte oss för att spela kort. Jag och Mamma spelade som vanligt ihop och Borzko och Pappa spelade ihop. Jenny var inte med. Hon satt vid oss ibland, och inne i sitt rum vid datorn ibland. En hel omgång spelade vi och den vann (som vanligt!) jag och Mamma. Sen blev det bara en halv omgång till och den ledde vi när vi avslutade. Åt en massa godis och snacks också.


Mamma och Pappa åkte sen hem strax efter tolv. Vi röjde upp här hemma och sen så blev det sängen vid ettiden.


 

Kommentarer
Postat av: Angela

Förstår att du inte hade tid att skriva när ni hade det så trevligt och mysigt!

2006-03-05 @ 14:56:23
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Nej, vi hade det jättetrevlig och jättemysigt! Saknade Jimmy som åkte och jobbade bara... Tänkte blogga innan jag gick och la mig i natt, men jag orkade inte då.

2006-03-05 @ 14:58:14
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0