Dagbok – Söndagen den 26 mars 2006



Mobilen larmade klockan sju i dag, eller rättare sagt klockan åtta, eftersom vi ställde om klockorna till sommartid redan i går kväll. Upp och duschade och gjorde mig i ordning. Gröt och fika till frukost sen. Borzko gick upp vid niotiden. Han skulle gå ner till Farstahallen sen för att träna när han var klar. Själv så gav jag mig ut på promenad vid kvart över nio. Det var strålande sol ute och några grader kallt när jag gick. För en gångs skull så lyssnade jag inte på musik i dag, utan jag lyssnade på fåglarnas sång! Jag gick Hökarängsvarvet och var ute ungefär en timme. Stegräknaren var med:

7.810 steg
6.64 kilometer
236 förbrukade kalorier
1.03.50 effektiv gångtid

Var hemma sen bara i ungefär en halvtimme, och sen gick jag till Centrum när de öppnade klockan elva. Jag var lite sugen på de jeansen som Jenny köpte på J.C. inne i stan i går och skulle kolla om de fanns här i Farsta. De gjorde de inte, men jag hittade ett annat par som jag köpte istället. Ett par ljusa, lagom slitna, smala, tajta Crocker för 500:-

Så här ser jeansen ut.







Och påskpyntat i Centrum har de gjort.





Väl hemma igen så åt jag en liten lätt lunch. Sen så satte jag mig med datorn en stund. Gjorde bland annat månadens tråkigast uppgift: Betalade räkningarna… Sen fixade jag e-legitimation till mig och Borzko på Internet också. Kollade lite på våra deklarationer på nätet också, men jag skickade inte in dem. Jag har inte fått papperen än, tänkte vänta på tills de kommer.

Jimmy vaknade och gick upp vid halvettiden. Jenny och Robin vaknade och gick upp strax efter. De åt alla frukost/lunch, och jag tog en fika. Satt och pratade en bra stund. Trevligt att få prata lite med Jennys nya pojkvän, Robin, som verkar vara en jättetrevlig kille. Borzko kom sen hem från gymmet vid tvåtiden. Robin åkte sen hem vid halvfyratiden.

Middag åt vi tidigt i dag, redan vid fyratiden. Eftersom vi inte åt våfflor i går när det var våffeldagen, så blev det våfflor i dag istället. Vi åt som vanligt lite olika på våfflorna. Jenny åt med gräddvaniljglass och socker. Jimmy åt med gräddvaniljglass och rödlök. Jag och Borzko åt med viktväktarfraiche, rödlök och svart & röd stenbitsrom. Gott tyckte vi alla att det var i alla fall!





Efter middagen så åkte Borzko och Jimmy iväg med både Volvon och Nissan och tankade och kollade lite annat på bilarna. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Jenny satt mest vid sin dator. Sen så satte sig Borzko i vardagsrummet och kollade på sport på teve. Jimmy stack i väg till sin kompis Kristian i Hagsätra, för att sen fortsätta till jobbet på McDonalds för ett nattpass mellan 22.00 och 07.00. Jenny fortsatte att mest sitta vid datorn. Och jag hamnade precis som vanligt i kökssoffan med datorn i knäet. Lite slötittande på teve blev det också: ”Parlamentet” och ”Big Brother Live”.

Och så är en trevlig helg slut igen… och det är måndag i morgon igen…


 

Kommentarer
Postat av: Robin

Tjena!

råkade ramla in på ett bananskal och måste säga att de var trevligt å läsa och att du nämnde mig!

Var jätte trevligt å träffas och ser redan fram emot nästa besök hos Familjen Kullin! :)

2006-03-26 @ 22:38:47
URL: http://knodas.blogg.se
Postat av: stina

Bimmodebloggaren! Kul! Och - fina jeans!

2006-03-26 @ 23:05:22
URL: http://passionforfashion.webblogg.se
Postat av: Angela

Mums, precis som jag trodde skulle jag bli sugen på våfflor igen ;-) Tur att det bara är en gång om året!

2006-03-26 @ 23:08:13
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Robin: Hej! Vad roligt att du är här och läser! Och att du inte har något emot att jag nämner dig! Jag tycker också att det var jättekul att träffa dig, och ser fram emot nästa gång! Jag ser ju nu att du också har en blogg! Då går jag dit och läser nu!

2006-03-27 @ 17:11:03
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Stina: Hahaha! Jag kanske ska börja att blogga dagens outfit också! Det är det ju så många andra som gör och det är ju rätt så kul! Tack för berömmet om jeansen! Jag gillar dem jättemycket!

2006-03-27 @ 17:13:01
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Hihihi! Ja, det är nog tur att det bara är våffeldagen en dag om året! Inte så jättenyttig och mager mat precis! ;-)

2006-03-27 @ 17:13:57
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anna

:o ingen sylt på våfflorna? jag blir förfärad.
aldrig sett någon äta lök på våfflor faktiskt :) man lär sig nå nytt varje dag tydligen...

2006-04-02 @ 16:00:55
URL: http://growdahn.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anna: Hihihi! Jaså!? Är vi så konstiga? Men vi äter våfflor som man äter ryska blinier! ;-)

2006-04-02 @ 17:18:18
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0