Dagbok – Tisdagen den 7 mars 2006



Jobbade som vanligt i dag också. Fulltalig personalstyrka nästan hela dagen… Christina stack i väg till tandläkaren en stund, och Monica till banken. Jag var först i skalen, sen dukade jag, och sen så var jag andreman i stora matsalen. Var i lilla matsalen en stund också när Monica var på banken. Vi serverade korv- och rotsaksgryta med kokt potatis i dag.


Eftersom det är min 45-årsdag i dag, så blev jag uppvaktad av mina kära arbetskamrater på fikarasten på eftermiddagen. Jag fick en stor bukett med tjugo lila tulpaner. Som tack så bjöd jag på glass, jag hade köpt med mig tre stycken marängswiss-glasscup.





Hem direkt efter jobbet. Jenny åkte med mig hem i dag i bilen, för hon slutade ungefär samtidigt. Jimmy var hemma i dag. Vi hade bestämt att inte fira min födelsedag i dag, eftersom jag och Jenny skulle på föräldramöte, Jenny hade sin dans, och Borzko skulle jobba sent. Jenny fyller ju 16 år på måndag nästa vecka, den 13 mars, så vi firar oss båda två på lördag istället.


Vi tre åt en tidig middag vid fyratiden. Sen så åkte jag och Jenny iväg med bilen till Hagsätra igen. Jimmy åkte också iväg samtidigt till sin kompis Kristian i Hagsätra. Jenny och jag var på möte i hennes klass. Det var både föräldrar och elever där för att prata om deras kommande klassresa. Förmodligen så blir det en helg i Göteborg i maj som klassresa.


När mötet var slut så åkte Jenny och hennes kompis Lina iväg till sin dansträning hos Hulda i Skärholmen. Jag åkte hem till Farsta. Höll på och fixade lite hemma och sen så satt jag med datorn. Pratade en hel del i telefon också med folk som ringde och grattade mig. Bland annat så pratade jag i en och en halv timme med en gammal kompis sen skoltiden, Mia.

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Fick en jättefin bukett med tio stycken långskaftade röda rosor av honom. Sen så satt vi och fikade och pratade. Jenny är på väg hem från sin dans nu, hon kommer hem strax före tio. Då ska vi ta en fika och prata lite. Jimmy kommer hem senare.



 

Och så vill jag passa på att tacka alla som på olika sätt har uppvaktat mig på min födelsedag i dag: vykort, lappar, e-mail, telefonsamtal, blogginlägg, sms, hälsningar, bloggkommentarer, blommor, m.m. Stor kram till er!





 

Kommentarer
Postat av: Bittan.

Oj..Vilken otur jag har då..Men ett Varmt GRATTIS i efterskott,lilla Bim!Typiskt mej..jag som varit på G till din blogg länge nu ,så missar jag din stora dag med ett snäpp!
Ville bara titta förbi o se att Du o din fina familj har det gott och vad jag kan se är det så."glad".
Trevligt o kul att ni,Jempan o du kan fira ihop tycker jag.Praktiskt oxå ju!
Hur går det...Trivs ni bra där i ert nya?Hoppas verkligen det.Hälsa Jenny att de är SÅ VÄLKOMMNA till Gbg om det nu blir så.Förmodar att det handlar om bl.a Liseberg kanske?
DET är ett Vårtecken tycker jag,då man ser alla dessa skolungar/ungdomar på klassres här!HÄRLIGT.
Jag har fått nog av denna vintern för längesen,så jag hoppas nog att Våren visar sej innan Maj förståss.
Kramarom dej extra idag,pga din födelsedag igår!
Var rädda om varann!
Nu ska jag titta om du har nya roliga foto!

2006-03-08 @ 10:14:25
URL: http://spaces.msn.com/majornasbittan/
Postat av: Gunilla

Hej Bim! Massor av grattis i efterskott! Kram, Gunilla

2006-03-08 @ 10:24:36
Postat av: Bim

---> Bittan: Hej på dig! Kul att se dig här! Tack för grattiset!
Ja, vi stormtrivs här i Farsta!
Visst är det Liseberg de ska till!
Kul att du kollar in mina foton också!
Stor kram till dig!

2006-03-08 @ 18:26:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Gunilla: Stort tack! Kram!

2006-03-08 @ 18:26:45
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0