Fredagen den 3 november 2006

Jobbade inte i dag. I dag var vi lediga från jobbet. Vi hade en inarbetad dag som vi fick ut i dag. Vi börjar ju att jobba två dagar innan skolan börjar efter sommarlovet. Och de två dagarna får vi ta ut i ledighet. En dag på höstlovet, och en dag på sportlovet.


 

Mobilen larmade klockan sju. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det gröt och fika till frukost, och så nyhetsläsning i datorn under tiden.


 

Borzko hade gått upp klockan halvfem och åkt iväg för att jobba. Jimmy hade gått upp klockan sex och åkt iväg för att jobba mellan sju och fyra. Jenny vaknade och gick upp strax efter nio.


 

Kallt ute i dag. Jag hade egentligen tänkt att promenera in till stan för att sen möta upp med Jenny, men jag hade ingen lust att ge mig ut i kylan i dag. Kände mig frusen och slö i dag.




 

 



 

Vid tiotiden så gick Jenny och jag till Centrum och tog tunnelbanan in till stan. Sen så gick vi runt och kollade i affärer i ett par timmar. Jenny köpte sig ett par stövlar, en mössa, och ett par vantar. Själv så köpte jag mig ett par vinterfodrade gympaskor, typ Converse-kopior, på rea på Din Sko, för 200:- kronor.




 

 



 

Vi tog en varsin macka och kaffe/thé till lunch på fiket på Åhléns. Sen klockan tolv så gick vi till Filmstaden Sergel vid Hötorget och så var vi på Bio. Vi såg filmen: ”Djävulen bär Prada”. Vi tyckte båda två att den var jättebra.




 

 



 

Gick runt lite i stan en stund till sen efter bion. Och så småningom så tog vi tunnelbanan hem igen. Var på HemKöp och hämtade ut ett paket från WebHallen när vi kom till Farsta. Jimmy och jag hade skickat efter spel till våra PSP. Han hade skickat efter ett spel, och jag hade skickat efter fyra spel på rea: ”Kao Challengers”, ”Lumines”, ”Ultimate Block Party”, och ”Go! Suduko”.




 



 

 

Väl hemma igen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Jenny satt mest vid sin dator. Borzko kom hem från jobbet vid halvsextiden. Och Jimmy hade stannat kvar lite efter jobbet, och kom hem vid sextiden. Då åt vi alla fyra middag tillsammans.


 

Vid sjutiden sen så skjutsade Jimmy och jag hem Jenny till hennes kompis Pauline i Hagsätra. De skulle på fest tillsammans, och med några andra tjejkompisar, och sen så ska hon sova över hemma hos henne. På hemvägen sen så stannade Jimmy och jag till vid Statoil och handlade chips, dipp, choklad, och godis.




 



 

 

Klockan åtta så satte sig jag, Jimmy och Borzko uppe i vardagsrummet. Vi tittade på ”Idol” och åt en massa gott. Jag satt även lite med datorn, och Jimmy satt med sin PSP. Borzko gick och la sig för att sova redan vid halvtiotiden, för han ska upp och jobba extra i morgon.


 

I kvällens ”Idol” så tyckte jag att Marcus och Erik var bäst. Och den jag tyckte skulle åka ut i kväll var Johan. Men det blev ju Danny som åkte ut.


 

---------  


 

Och i dag är det exakt ett år sedan som jag började blogga här på blogg.se. Jag gick då över från min gamla blogg på Windows Live Spaces, som jag numera har som mitt fotoalbum. Där bloggade jag i cirka åtta månader. Innan det så skrev jag Dagbok på Lunarstorm i cirka fyra år. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

maste bara skriva hur mkt jag uppskattar din blogg. Hittade hit den dagen ebba von sydow hade lankat till jennys blogg. sedan dess har jag last bada era bloggar. Jag gillar att lasa om mannikors vardag hemma i sverige da jag bor i new york.. har inegn blogg sjalv men kanske ska skaffa en... tack!

2006-11-04 @ 18:59:29
Postat av: Bim

---> Anonym: Hej! Tack snälla för din kommentar! Den gladde mig! Tycker själv att jag skriver tråkigt och alldeles för detaljerat. Lite roligare är väl blogginläggen när jag lägger in fotografier i och för sig. Skaffa en blogg själv! Det vore jätteroligt att få läsa en svensk liv i New York. Kram på dig! :-)

2006-11-04 @ 19:31:45
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Dina bilder de senaste dagarna har varit underbara och visat så många fina saker. Bilder säger verkligen mycket och förstärker dina texer. Bilden på Jenny var ( hittar inga ord)..man såg att hon var glad och ni hade en trevlig stund ihop. Hoppas nu att du får en trevlig söndag!!

2006-11-04 @ 22:44:13
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack för din jättesnälla kommentar! Jag blev så glad över den! Jag tycker själv att det är roligare när jag lägger in fotografier. Men ibland så räcker tiden / orken / fantasin inte riktigt till för bilder. Ja, bilden på Jenny i hennes nya mössa var fin! Hon är en glad tjej (nästan) jämt! Och vi har (nästan) alltid trevliga stunder ihop! Ha en trevlig söndag du också!

2006-11-05 @ 00:12:41
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0