Söndagen den 26 november 2006

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen blev det gröt, fika, och nyhetsläsning i datorn. Borzko gick också upp vid sjutiden i dag. Han genomgick förstås sina morgonrutiner då.


 

När vi båda två var klara så blev det veckostädningen som gällde. Vi hjälptes åt med att: byta lakan, byta handdukar, tvätta lakan, tvätta handdukar, tvätta kläder, stryka kläder, dammsuga, torka golven, skura toaletten, skura badrummet, putsa speglar, m.m.


 

Jimmy vaknade och gick upp vid tiotiden. Efter att han hade ätit frukost och duschat så satte han sig vid köksbordet och fortsatte att fixa med våra bärbara datorer. Han gjorde i ordning Jennys dator så den är helt klar nu. (Utom det trådlösa nätverkskortet som vi inte kan fixa förrän på måndag.) Han grejade lite med min också. Och även med min allra äldsta dator som vi har som vår ”reserv-dator”. Jag har även den när jag ska skriva ut grejer, för vi får inte vår gamla skrivare att fungera med min nya dator. Däremot så fungerar skrivaren med alla de tre andra bärbara datorerna. (Visst ser det lite coolt ut med alla de fyra bärbara datorerna!?)




 



 

 



 

Jenny sov hemma hos sin kompis Pauline i Hagsätra i natt. Vid tolvtiden så kom hon hem. Då åt vi alla lite lätt lunch tillsammans. Sen så fortsatte hon med att fixa iordning på sitt rum som hon påbörjade i går, städning och rensning i garderober och skåp.


 

Vid strax efter ett så stack Jimmy iväg till sitt jobb på McDonalds i Västberga för att köra ett pass mellan två och tio. (Här är ett kort på tröjan som han köpte på konserten i går.)




 



 

 

Borzko stack iväg vid tvåtiden. Först skulle han till OKQ8 för att fixa lite med bilen. Efter det så skulle han hem till sin Mamma, Dragica, i Hallunda för sitt sedvanliga söndagsbesök och även äta middag där.


 

Jenny och jag gick också iväg vid tvåtiden. Först så gick vi cirka en timmes promenad runt om i Farsta. Här är två kort tagna ut över sjön Magelungen. Det första vid Farstastrandsbadet och det andra vid Farsta Gård.




 



 

 



 

Sen så gick vi till Farsta Centrum och till SolAkuten. Där solade vi båda två i tjugo minuter. Det var min tredje solning inför Thailandsresan. När vi hade solat klart så gick vi till den Thailändska restaurangen Take It Thai. Där handlade vi med oss middagsmat hem. Jag köpte wokade grönsaker med ris.




 



 

 

Satt och åt, njöt av maten, och pratade en bra stund vid middagsbordet. Sen efter det så fortsatte Jenny återigen att fixa på sitt rum. Själv så satte jag mig i kökssoffan med datorn i knäet. Satt där större delen av kvällen och läste bloggar och nyheter.




 

 



 

Och i morgon är det tyvärr måndag igen… Helgen gick som vanligt blixtsnabbt…


 

Men nu är det bara tjugo dagar kvar tills vi åker! Underbart!  


Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Tack för en mysig helg Mammsi

2006-11-26 @ 21:17:21
URL: http://jennykullin.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jenny: Naw... Tack ska du ha Tufsan! Eller tack det samma ska jag väl säga! Love you!

2006-11-26 @ 21:21:35
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Fina bilder!!! Hela denna helgen har du haft en massa bra bilder. Men nu vill jag har helg igen så jag får se dina adventsbilder*ler* Hoppas veckan går fort.
Ha en bra vecka nu!!

2006-11-26 @ 21:22:51
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack ska du ha för berömmet om bilderna! Ibland har jag ork och lust att lägga in massa bilder. Och ibland inte... Men oftast så har jag det på helgerna! Hoppas att jag kan uppfylla din önskan nästa helg nu! ;-) Ha en bra vecka du också!

2006-11-26 @ 21:36:34
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: vogue

thai mat är bättre i thailand här i sverige är de bara fake

2006-12-01 @ 23:09:54
URL: http://vogue.webblogg.se
Postat av: Bim

---> Vogue: Åker till Thailand om två veckor! Så då ska vi äta "riktig" thaimat! ;-)

2006-12-01 @ 23:12:18
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0