Tisdagen den 14 november 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet, så jag var hemma vid kvart över två. Borzko var på jobbet. Jenny var i skolan. Jimmy var däremot hemma när jag kom hem. Han skulle egentligen varit på kurs i dag, och även onsdag och torsdag. Men på grund av diverse omständigheter så blev det ingen kurs för honom den här gången, utan han ska gå den vid ett senare tillfälle. Så han var ledig i dag istället.


 

Jag höll som vanligt på och fixade med lite allt möjligt här hemma när jag kom hem från jobbet. Sen när jag var klar så satte jag mig i vardagsrummet och spelade PS2. I dag blev det spelet: Crash Bandicoot – Twinsanity. Jimmy satt också i vardagsrummet, och han spelade spel på sin PSP.


 

Vid halvfemtiden så åt vi två middag tillsammans. Sen vid halvsextiden så stack Jimmy iväg en sväng till jobbet för ett möte där. Jenny kom hem från skolan ungefär samtidigt. Hon åt middag då. Borzko kom hem från jobbet vid halvsjutiden, och då åt han middag.


 
På kvällen så spelade jag mycket PS2, och satt även lite vid datorn. Jenny satt mest vid datorn. Jimmy spelade mest PSP, men också PS2.  

Kommentarer
Postat av: Angela

Äntligen får jag sova ;-) Ha en underbar onsdag!

2006-11-14 @ 21:47:08
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela! Hahaha! Sov gott! Ha en härlig onsdag du också! *Kram* :-)

2006-11-14 @ 21:48:03
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0