Torsdagen den 16 november 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Kom hem vid kvart över två. Borzko jobbade. Jenny var i skolan. Jimmy hade ledig dag från jobbet även i dag, så han var hemma när jag kom hem. Fixade lite med allt möjligt först hemma. Sen så gick Jimmy och jag en sväng till Centrum även i dag.


 

Först så var vi på affären ”Game”. Där lämnade jag igen ett av PS2-spelen som jag köpte för ett par dagar sedan. Mycket bra med öppet köp i tio dagar som även gäller om man har spelat spelet! Jag lämnade igen spelet: ”Shadow The Hedgehog”, som ingen av oss tyckte var speciellt roligt. Istället så köpte jag spelet: ”Lego – Star Wars 2 – The Original Trilogy”.


 

Sen var vi in en sväng på Åhléns där jag köpte en ny mascara och nagelfilar. Hem igen sen. När vi kom hem så satt vi en bra stund och spelade PS2. Vi spelade ett av Jimmys nya spel: ”Champions Of Norrath”.


 

Middag åt vi sen vid halvfemtiden. Jenny kom hem från skolan vid halvsextiden, och då åt hon middag. Hon satt sen en stund på sitt rum, Jimmy spelade, och jag höll på och fixade lite.


 

Sen så gick vi alla tre upp till vardagsrummet. Och så körde vi EyeToy 1, 2, och 3 på PlayStation 2 ganska så länge. Jättekul!




 


 




 

Efter det så satt Jenny på sitt rum, vid datorn mest, och jag tror även att hon pluggade något. Jimmy och jag körde sen en hel del på mitt nya spel som jag köpte i dag. Det var jättekul.


 

Borzko kom senare än vanligt hem från jobbet i dag, vid halvniotiden. Middag, dusch, och en liten tevestund blev det för honom innan det var dags för sängen.


 

Och i morgon är det fredag!  


Kommentarer
Postat av: Niclas

kollar in här ganska ofta... alltid lika trevligt. Såg även att Annica Tiger som jag läser dagligen hade lagt ut din länk... Ha det gott... trevlig helg... /Niclas

2006-11-17 @ 17:40:26
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Hej! Kul att du gillar min blogg, och kul att du kommenterar! Ska kolla in Annicas Blogg och se länken till mig. Jag läser också hennes blogg dagligen. Nu ska jag kolla in din blogg! Ha en trevlig helg du också.

2006-11-18 @ 11:12:29
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0