Lördagen den 7 oktober 2006

Mobillarmet ringde klockan sju i morse. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Jimmy kom hem vid åttatiden från sitt nattpass på McDonalds. Han gick och la sig för att sova direkt då. Borzko gick upp vid åttatiden och genomgick sina morgonbestyr.


 

Jenny var inte hemma, hon sov ju hos Robin i natt. Sen så gick hon direkt till 7-Eleven och jobbade ett pass mellan elva och sju.


 

Vid niotiden så stack Borzko och jag iväg till Willys i Länna. Där blev det åtta plastkassar fulla för ungefär 1.100:- kronor. Hem igen och packade upp allt i kyl, frys, skafferi, och städskåp.


 

Efter det så tog vi en sväng till Centrum. Där köpte vi två nya torkställningar att ställa på golvet, plus en torkställning att hänga på elementet, på Åhléns. Vi köpte också två stycken tvåfärgade ljung att ha utomhus, plus en höstkrans att hänga på ytterdörren, på Torget.


 

Sen vid elvatiden så stack Borzko iväg till Farstahallen för att träna. Själv så hade jag tänkt mig en promenad, men eftersom det ösregnade så blev det inte någon. Jag höll på och fixade, donade, grejade, pysslade, och plockade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma istället.


 

Hade en hemsk huvudvärk hela dagen. Vaknade med den, och trots Alvedon-intag så vägrade den att ge med sig. Så när jag tyckte att jag hade gjort nog med nytta, så blev det soffan i vardagsrummet för mig. Varvade datorn (när Internet funkade) med boken (när Internet inte funkade). Började med en ny bok i dag: ”Grevgatan 22” av Jenny Leeb.


 

Internet fortsatte att strula även i dag. Tionde dagen i rad nu som vi har problem. Och enligt vad Chello/UPC sa till mig i torsdags så lär det väl fortsätta så här ett tag framöver. Internet kommer och går som det vill. Det funkar till och från, lite då och då. Under dagen i dag så funkade det hyfsat, med bara kortare avbrott, men från klockan fem och framåt så fungerade det inte alls ända fram till tiotiden.


 

Borzko kom hem från gymmet vid halvfyratiden. Klockan fyra ringde Jimmys väckarklocka och han gick upp. Strax efter så åt vi tre middag tillsammans. Jimmy åt en pizza från vår lokala pizzeria på vår gata. Borzko och jag åt rester från veckans mat.


 

Jimmy stack iväg vid sextiden. Han skulle hem till sin kompis Kristian i Hagsätra först, för att sen fortsätta till jobbet för ännu ett nattpass mellan nio och sju.


 

Borzko och jag tog en sväng till Centrum och köpte chips, godis och glass till kvällen. Sen så tittade vi på: ”Idol” som jag hade spelat in i går. Rätt person (Natalie) åkte ut, tyckte jag.


 

När Jenny slutade jobbet klockan sju så åkte hon direkt till en fest hos en kompis till hennes pojkvän Robin. Sen så ska hon sova hos Robin i natt.


 

Klockan åtta sen så gick Borzko in i sovrummet för att titta på fotbollen mellan Sverige och Spanien. Själv så satt jag kvar i vardagsrummet. Läste ut boken som jag började på i eftermiddags, ”Grevgatan 22” av Jenny Leeb. Recension kommer i separat blogginlägg.


 

Lagom när jag var klar med boken vid tiotiden så började Internet att fungera igen. Och det är väl lika bra att jag bloggar det här så fort som möjligt nu innan det slutar att fungera igen. Lägger in fem fotografier från i dag också.


 

Här är höstkransen som vi köpte till ytterdörren.



 



 

De fina tvåfärgade ljungen till uteplatsen.



 



 

Närbild på ljungen.



 



 

Ny torkställning.



 



 

Torkställning till elementet.  




 

Kommentarer
Postat av: finkan

Vilken fin krans

2006-10-08 @ 00:00:08
URL: http://finkans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Finkan: Ja, det tycker jag också! ;-)

2006-10-08 @ 00:01:52
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Ljuvlig krans och Ljungen går ju inte av för hackor den heller. Kul att få lite fint nu när det börjar bli grått där ute...

2006-10-08 @ 00:18:06
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Tack ska du ha! Ja, man behöver något som lyser upp nu. Mycket tända ljus inomhus på kvällarna blir det nu...

2006-10-08 @ 08:36:42
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Natalie

Jag gillar ljungen!
Kramis

2006-10-09 @ 08:09:10
Postat av: Bim

---> Natalie: Tack! Jag gillar den också! *Kram* P.S. Om det är du, min svägerska Natalie, kan du inte maila och skriva lite om hur ni har det!? D.S.

2006-10-09 @ 15:02:33
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0