Söndagen den 22 oktober 2006

Mobilen larmade klockan sju i morse. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så blev det gröt och fika till frukost. Lite nyhetsläsning i datorn blev det också. Borzko gick upp klockan åtta och genomgick sina morgonbestyr.


 

Klockan nio så gick både Borzko och jag iväg ut på promenad. I dag så skulle både Jimmy och Borzko handla kläder för sina födelsedagspengar, och Jenny och jag skulle vara smakråd. Så Borzko och jag skulle gå in till stan, och sen så skulle Jimmy och Jenny komma dit med tunnelbanan.


 

Vi gick längs tunnelbanan. Lite duggregn kom det under vägen, men inte i några större mängder. Efter lite knappt två timmar så var vi framme vid T-Centralen. Där väntade vi upp Jimmy och Jenny som kom dit med tunnelbanan till klockan elva.


 

Sen så blev det massor med shoppande för både Jimmy och Borzko. Borzko handlade en svart kort vinterjacka, fyra par jeans (ljusblå, mörkblå, grå, svarta), fyra par strumpor, tre v-ringade t-shirts (två svarta + en vit), och svarta skor med kardborreband. Jimmy handlade en svart kort skinnjacka, svarta skor med kardborreband, svarta ”fin”-skor, blå jeans, grå cardigan, halsband och skinnarmband. Möjligtvis så handlade de något mer som jag har missat.


 

Jenny och jag skulle inte handla något alls i dag, utan bara vara smakråd. Men trots det så handlade Jenny ett par pumps, och jag handlade svart läderskärp med nitar på.



 


 


 

Vi var och fikade till lunch också. Jag åt en fiberfralla med ost och skinka på, och så drack jag en caffe latte.


 

Stegräknaren visade:

Effektiv gångtid: 3 timmar, 15 minuter och 45 sekunder

Antal steg: 21.213

Distans: 1 mil, 8 kilometer och 30 meter

Förbrukade kalorier: 642


 

Vid halvtretiden sen så tog vi alla fyra tunnelbanan hem till Farsta igen. Borzko åkte sen iväg igen nästan direkt. Först så skulle han till sitt jobb för att lämna igen lastbilen. Sen så skulle han hem till sin Mamma och äta middag där och vara där på kvällen.


 

Jimmy och Jenny stack en sväng till Centrum och köpte middagsmat från McDonalds med sig hem. Själv så åt jag bara lite rester från kylen. Efter maten så satt vi alla tre framför våra datorer en stund.


 

Vid sextiden så åkte Jimmy iväg med sin bil hem till sin kompis Kristian i Hagsätra. Och vid halvsjutiden så åkte Jenny och jag iväg med min bil till Globen. Vi skulle se George Michael uppträda klockan halvåtta.



 


 

 

Klockan åtta började konserten. Vi hade sittplatser. Inget förband hade han. Först spelade han i ganska så exakt en timme. Sen så var det en paus på tjugo minuter. Och sen så spelade han i cirka en timme till. Han körde låtar från hela sin musikaliska karriär på tjugofem år.


 

Konserten var helt suveränt bra. Balladerna var i och för sig också bra, men det bästa var när han körde sina gamla disco-hits. Alla stod upp och dansade och sjöng även på sittplatserna. Scen-showen var nog den bästa som jag någonsin hade sett. Urhäftigt med två ordinarie storbildskärmar, och så en fantastiskt stor en där det hela tiden var enorma ljusspel och filmer.


 

Han avslutade med extranumren: ”Careless Whisper” och ”Freedom”. Jag ger honom en 4,5:a i betyg för showen. En 5:a hade han fått om han inte hade haft någon paus. Här är länkar till två artiklar i Expressen (första, och andra). Och en i Aftonbladet.


 

Och här kommer några fotografier från kvällen. Jag förminskar ner dem en hel del så de inte tar så mycket plats i bloggen. Vill du se dem i större format så gå till mitt fotoalbum på Windows Live Spaces och titta i albumet Bims Blandade Blogg-Bilder 5.


 

    



    
 

    
 

    

Kommentarer
Postat av: Angela

George fick fin kritik här också där han var dagen innan! Förstår att du hade en mysig kväll ihop med Jenny.

2006-10-23 @ 22:42:40
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Recensionerna i tidningarna var från hans konsert i fredags i Scandinavium! Men det verkade vara exakt samma konsert som i Stockhoklm. Det var en kanonkväll!!! :-)

2006-10-24 @ 16:38:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0