Söndagen den 8 oktober 2006



(Fullmånebild tagen strax efter midnatt…)



 



 

Mobillarmet ringde klockan sju i morse. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så blev det gröt och fika till frukost. Borzko gick upp klockan åtta och genomgick sina morgonbestyr. Jimmy kom hem vid halvniotiden från sitt nattpass, och då gick han och la sig för att sova direkt. Jenny var inte hemma, för hon sov ju hos Robin i natt.


 

Vid niotiden så gav jag mig ut på promenad. I dag var en betydligt trevligare dag än i går. I går så regnade det större delen av dagen här. Jag hade också en hemsk huvudvärk hela dagen. I dag var det soligt större delen av dagen, bara lite molnigt emellanåt. Lite huvudvärk har jag haft i dag också, men inte alls lika mycket som i går.


 

(Fina svampar.)



 



 

Jag gick längs tunnelbanelinjen in mot stan. Framme vid Hötorget efter två timmar, vid elvatiden. Kollade runt lite i stan, och sen så tog jag tunnelbanan hem. Tittade även runt lite i Farsta Centrum innan jag gick hemåt.


 

(Gåsgränd i Gamla Stan. En av de smalaste gränderna.)



 



 



 

Stegräknaren visade:

Effektiv gångtid: 2 timmar, 30 minuter och 37 sekunder

Antal steg: 16.729

Distans: 1 mil, 4 kilometer och 210 meter

Förbrukade kalorier: 506


 

När jag kom hem så åt jag en liten lätt lunch. Sen så höll jag som vanligt på med lite allt möjligt här hemma. Varvade lite med datorn också. Borzko hade gått iväg till Farstahallen för att träna, när de öppnade klockan halvtio. Han kom sen hem vid halvtretiden. Sen så stack han iväg vid halvfyratiden hem till sin mamma.


 

Jimmy vaknade och gick upp vid fyratiden. Sen så åt bara han och jag middag tillsammans. Borzko åt middag hos sin mamma. Jenny åt middag hos Robin. Jimmy duschade sen och gjorde sig i ordning, och han satt även vid datorn en kort stund. Sen så stack han iväg vid halvsextiden. Först åkte han hem till sin kompis Kristian i Hagsätra, och sen så åkte han så småningom vidare till ännu ett nattpass på jobbet mellan nio och sju.


 

Jag började att läsa en ny bok: ”Flickan som lekte med elden” av Stieg Larsson, den andra boken i Millenium-serien. Jag läste ju första delen, ”Män som hatar kvinnor”, i somras, och tyckte att den var fantastiskt bra. Läste cirka 150 sidor av bokens 630 sidor, och den här boken är absolut lika bra som den första. Varvade lite med datorn emellanåt också. Internet funkade som vanligt lite till och från…


 

Sen så tittade jag för ovanlighetens skull lite på teve. Jag är verkligen i en icke-teve-period just nu. Veckans teve för mig är två timmar ”Idol” på fredagar, och sen en timmes teve på söndagar, först ”Mäklarna” för att den är inspelad i Hagsätra, och sen ”Parlamentet” för att jag tycker att det är så kul. Tre timmar teve i veckan blir det bara för mig för tillfället. Prioriterar datorn och böckerna istället.


 

Lika bra jag bloggar nu innan Internet lägger av igen… Jenny är på väg hem från Robin nu. Hon kommer väl vid strax efter nio. Borzko skulle också komma hem vid nio-halvtiotiden.


 

Och i morgon är det ju tyvärr måndag igen… 


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vad det verkar fint i Gamla Stan! Visste du att i Japan kan du för 3000 dollar köpa din självbiografi ? du genomgår en 30 timmar lång intervju, väntar sex månader och hämtar sedan ut en 100 sidor tjock bok om ditt liv?

2006-10-09 @ 06:27:42
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Linda

Hejsan! Du nämner ofta att du äter lättare luncher...har du lite tips på vad man kan äta till lunch? Tycker det är så svårt med just lunchen, har slut på egna ideér! *kram*

2006-10-09 @ 10:56:52
URL: http://autumnleaf.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Junitjej: Ja, Gamla Stan är jättefint! Älskar att promenera där! Fast ibland är det nästan lite väl mycket folk (turister) där. --- Okej! Man kanske skulle köpa sin självbiografi!? ;-)

2006-10-09 @ 14:57:47
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Linda: Ja, du... Jag äter aldrig "riktig mat" till lunch på helgerna hemma. När jag jobbar däremot så äter jag ju det, vår braiga skolmat! När jag äter lättare lunch hemma, då äter jag till exempel fiberhavregrynsgröt, eller knäckemackor med mjukost och paprika på, eller lättyoghurt med lättmüsli, eller fruktsallad med vaniljlättyoghurt, eller färdiga Wasa dubbelknäckemackor, eller cornflakes med minimjölk och skivad banan. Det är vad jag kommer på just nu!

2006-10-09 @ 15:00:48
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0