Lördagen den 23 september 2006

Mobilen larmade klockan sju, som vanligt på lediga dagar. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så blev det gröt och fika till frukost. Jenny var inte hemma, hon sov ju hos Robin i natt. Jimmy hade gått upp klockan sex och åkt till jobbet för att jobba ett dagpass mellan sju och fyra. Borzko gick upp strax efter åtta och gjorde sina morgonbestyr.


 

Vid niotiden sen så gick både jag och Borzko ut på promenad. Det är inte så ofta som Borzko känner för att promenera, oftast så går jag ju själv. Men i dag så kände han för det, så han följde med mig. Mycket trevligt att gå och prata om allt möjligt under tiden.


 

Vi gick längs tunnelbanan in mot stan. Underbart väder ute. Strålande sol och rena sommarvärmen. Köpte en caffe-choko på 7-Eleven på vägen. När vi kom till Hötorget så vände vi och så gick vi tillbaka igen fast en annan väg den här gången. Gick till Skanstull där vi tog tunnelbanan hem igen.


 

Stegräknaren visade:

Effektiv gångtid: 2 timmar, 50 minuter och 48 sekunder

Antal steg: 20.173

Distans: 17 kilometer och 140 meter

Förbrukade kalorier: 611


 

Väl hemma igen så åt vi lite lätt lunch. Sen så gick Borzko en sväng till Farstahallen för att träna lite. Själv så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund. Och sen så satte jag mig vid datorn en stund. Läste lite i min bok också.


 

Jenny kom hem från Robin vid halvtvåtiden. Hon åt lite lunch när hon kom hem. Sen så duschade hon och så satt hon mest vid datorn sen under eftermiddagen, läste lite gjorde hon också. Borzko kom hem från gymmet sen vid halvfyratiden.


 

Vid fyratiden så åkte Jenny iväg hem till Robin igen. Hon skulle lämna av lite grejer där och sen möta upp med oss senare. Jimmy kom hem från jobbet vid kvart i fem. Han duschade och gjorde sig i ordning, och så fort han var klar så stack vi iväg.


 

Vi tog tunnelbanan och åkte iväg in till Medborgarplatsen. Där mötte Jenny upp med oss. Sen så gick vi till Pizza Hut för att äta middag. Först så åt vi alla vitlöksbröd med mozzarellaost på till förrätt.



 



 

Sen så åt Jimmy och Borzko pan pizza. Jenny och jag åt kombinerade förrätter. Jag åt quesadillas, kycklingvingar, och tacochips. Jättegott var det.



 







När vi hade ätit klart så gick vi bort till Göta Lejon för att se på rockmusikalen ”Rent”, med Linus Wahlgren och Linda Bengtzing i huvudrollerna. Vi tyckte alla fyra att den var jättebra. Bra musik och bra skådespelare. Av oss så fick den en klar fyra av fem möjliga i betyg.



 



 

Rent hade ju nypremiär i går och fick rätt så dåliga recensioner i både Aftonbladet och Expressen. Läs Aftonbladets recension här och Expressens här. Här är också en länk till Rents hemsida. Bilden nedanför är tagen därifrån.



 



 

Lite knappt tre timmar höll det på, så strax efter halvelva så satt vi på tunnelbanan hem till Farsta. När vi kom hem så gick Borzko och Jenny till bilen och så skjutsade han henne till en fest i Västertorp där hennes pojkvän Robin var på fest. Och sen så skulle hon följa med Robin hem och sova där i natt.



 



 

Jimmy och jag satte oss med våra datorer vid köksbordet när vi kom hem. Borzko handlade med sig lite chips och godis på vägen hem. Så resten av kvällen så satt jag vid datorn och höll på med allt möjligt och så åt jag chips och godis.


Kommentarer
Postat av: finkan

Jag har aldrig ätit på Pizza Hut. Visste inte att de hade annat än Pizza. Kul att musikalen var bra

2006-09-24 @ 02:17:43
URL: http://finkans.blogg.se
Postat av: Bim

---> Finkan: Ja, det var jättekul att vi alla fyra tyckte mycket om musikalen! :-) Jaså!? Så du har aldrig ätit på Pizza Hut!? Jag kan faktiskt rekommendera det! Vi har ätit många gånger på Pizza Hut. Främst i Heron City men också vid Medborgarplatsen. Pizzorna är ju självklart bra, speciellt pan-pizzorna. De har också nyckelhålsmärkta pizzor med mindre fett, och de är också jättegoda. Sen det där med förrätterna är bra. Två förrätter för 69:- eller 3 stycken för 89:- är prisvärt och mycket mat. Annars så brukar jag nästan alltid där äta av deras salladsbuffé. Då kostar det 69:- kronor, och man får ta hur många gånger som helst. Och det brukar finnas massor med gott att ta av. Testa! :-)

2006-09-24 @ 08:46:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Linn

åh va maten ser god ut. vilken mys dag ni ser ut att ha haft :) sköt om dig.! :)

2006-09-24 @ 11:33:52
Postat av: Bim

---> Linn: Ja, det var en riktigt mysig dag! Sköt om dig du också. :-)

2006-09-24 @ 12:23:12
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Hedgehog-Sara

åhh, det där såg så himla gott ut!!!!! Jag skulle gärna se Rent, kul att den var bra =)

2006-09-25 @ 09:23:46
Postat av: Bim

---> Hedgehog-Sara: Ja, det var riktigt smarrigt! ;-) Gå och se Rent du! Den var klart sevärd! :-)

2006-09-25 @ 21:24:21
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0