Tisdagen den 19 september 2006

Jobbade…


 

Kom hem vid kvart över två. Ingen var hemma när jag kom hem. Borzko jobbade i dag som vanligt. Jimmy jobbade eftermiddagspass mellan 14.00 och 22.00. Jenny har eftermiddagslektioner den här veckan och slutade 17.00. Jag höll på och fixade med allt möjligt här hemma en stund efter jag hade kommit hem. Sen vid tretiden så gick jag en sväng till Centrum.


 

Först så gick jag runt och tittade i affärerna på lite allt möjligt. Sen så handlade jag lite på Åhléns. Ett par nya svarta skinnhandskar blev det först. Och sen en svart mascara, en svart kajalpenna, och en Date-parfym.



 



 



 

Sen så handlade jag lite ute på Torget. Plommon och hallon blev det i dag.



 



 

Väl hemma igen så höll jag återigen på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Sen så åt jag lite middag i min ensamhet. Borzko skulle inte komma hem förrän åtta, Jimmy vid elva, och Jenny skulle åka direkt från skolan till Robin och äta middag där.


 

Efter middagen så satte jag mig i kökssoffan med min lilla bärbara dator i knäet. Läste nyheter och bloggar och höll även på med en hel del annat i datorn. Borzko kom hem från jobbet vid strax före åtta. Han åt middag, och sen så duschade han. Efter det så tittade han på sport på teve innan det var sängdags.


 

Jenny kom hem från stan vid strax efter åtta. Hon hade fikat på stan med sina tjejkompisar efter middagen hos Robin. Robin åkte iväg på sin innebandyträning efter middagen. Jenny och jag pratade en stund, och sen plockade hon ihop lite grejer. Vid niotiden så åkte hon iväg igen med tunnelbanan in till Medborgarplatsen för att möta upp med Robin och sova där i natt.


 

Jag tittade på ”Idol” i kväll också. I kväll så vill jag att Danny och Marcus ska gå vidare till finalen. Jag har inte ringt på någon i kväll heller, jag tycker att de två var helt outstanding, så jag tror nog att det blir de två. Speciellt Marcus var helt fantastisk tycker jag. Resultatet kommer mellan 22.35 och 22.55.


 

---------  


 

Och gårdagens Idol-omröstning blev ju precis som jag ville. Linda och Jessica gick vidare.


 

---------  


 

Om ni tittar på ”Idol” i morgon så får ni titta extra noga på publiken, för då är Jenny och hennes klasskamrater där!


 

---------  


 

Känner mig sämre i dag… Jätteont i halsen…


 

---------  


 

Glömde att sätta på mig stegräknaren på jobbet i dag, så det blir ingen rapportering av steg.


 

---------  


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Handskar, jag måste köpa ett par nya också. Dina var snygga! Hoppas din hals blir bättre snart. Vila dig med en kopp te och en bra bok.

2006-09-19 @ 21:59:21
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack! Jag tyckte själv att de var snygga! 199:- på Åhléns. Mina gamla har gjort sitt vid det här laget... Ska kasta dem. Halsen är mycket, mycket bättre i dag, tack!

2006-09-20 @ 17:24:37
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0