Måndagen den 9 april 2007

Mobilen larmade klockan sju i dag också, som nästan alltid på lediga dagar. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost och nyhetsläsning i datorn som vanligt. Jimmy hade jobbat ett nattpass mellan halvtio och sju, så han kom hem vid åttatiden. Han la sig då direkt för att sova. Borzko hade gått upp klockan fyra och åkt iväg för att jobba lite extra i dag. Jenny var inte hemma, hon sov hos Robin i natt.

 

Eftersom det hade vräkt ner snöblask här under natten, och fortsatte även under morgonen och förmiddagen, så var det ju inte ens att tänka på någon promenad. Jag satte mig vid datorn och läste bloggar och nyheter en stund i stället. Sen efter en stund så ställde jag mig vid strykbrädan istället och strök en stor hög med tvätt. Det hade samlat på sig en hel del i strykhögen, så det tog en bra stund, men nu är det tomt i alla fall.

 

Borzko jobbade en väldigt kort dag i dag, så han var hemma redan klockan halvelva. Han gick ner till gymmet för att han hade tänkt att träna, men han kom hem direkt igen, för det var stängt i dag. Han slappade hela dagen istället. Läste tidning och löste korsord bland annat.

 

Själv så gick jag till Centrum för att titta efter en jacka. Såg ett fotografi på en jacka i ett EFIT-inlägg i en blogg i går som jag fastnade för, och skulle kolla om den kanske fanns på Vero Modo. Jackan, av märket Street One, var köpt i en liten butik i Nyköping där de också säljer kläder från Vero Moda. (Följ länken för bild på jackan, på sjätte kortet uppifrån.) Tyvärr så hade de inte jackan där, så då beslöt jag mig att titta runt i andra affärer efter en liknande jacka.

 

Det jag eftersökte var en svart, tunn sommarjacka i typ safarimodell med många fickor. Gick runt i de flesta affärer i Farsta utan att hitta det jag sökte. Men i en affär, som jag faktiskt aldrig har handlat någonting i tidigare, hittade jag det jag sökte. Axelssons var det jag köpte jackan i, och femhundra kronor kostade den.

     









När jag kom hem igen så tog jag en fika, men lunchen hoppade jag över, eftersom vi planerade att äta en mycket tidig middag. Sen så satt jag vid datorn en kort stund. Men jag övergick ganska så snabbt sen till att sittligga i kökssoffan och läsa min bok. Jag läste också ut den till slut. "Jaktsäsong" av Mats Strandberg var det jag läste. (Se recension i separat blogginlägg.)

 

Klockan två larmade Jimmys klocka och han gick upp. Han duschade och gjorde sig i ordning. Ungefär samtidigt som han blev klar så kom Jenny hem från Robin. Sen så åt vi alla fyra en mycket tidig middag, redan vid halvtretiden. Men trevligt att äta alla fyra tillsammans, för det är inte så ofta som vi gör det.

 

Vid tretiden sen så åkte Jimmy iväg till jobbet. Han var egentligen ledig i dag, men hade tagit ett extrapass mellan fyra på eftermiddagen till ett på natten.

 

Borzko gick upp i vardagsrummet vid tretiden och satte sig och tittade på fotboll och annan sport på teve. Jag och Jenny satte oss i köket med våra bärbara datorer. Höll på med allt möjligt i våra datorer och pratade förstås också. Mycket att prata om eftersom hon har varit borta nästan hela påsken.

 

Sen vid sextiden så flyttade Jenny och jag upp till vardagsrummet med våra datorer. Vi satt och höll på med allt möjligt i våra datorer, och så slötittade vi på teve. Det här tittade vi på: "Outsiders", "Du är vad du äter", och "Design: Simon & Thomas". Nu ska vi snart titta på: "C.S.I.", och efter det så är det strax dags för sängen, för i morgon så larmar mobilen klockan halvfem igen.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Det var lite svårt att se hur jackan ser ut på bilden, men jag lär väl få se den endera dagen kan jag tro.. ;-D Ses i morgon *suck*

2007-04-09 @ 21:45:16
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Emma

Jag gillar din blogg skarpt :)

2007-04-09 @ 21:45:48
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det är alltid svårt att fotografera svarta kläder. Men jag lär väl ha den i slutet på veckan när det blir lite varmare igen. :-) Ja, vi ses i morgon! Skön vecka! Tre lugna dagar och sen ledig på fredag! Och då ska det bli sjutton grader varmt! Då ska Jenny och jag ha en heldag på stan! :-)

2007-04-09 @ 21:48:36
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Emma: Tack ska du ha! :-D

2007-04-09 @ 21:49:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Sådärja, nu kan våren komma när som. Du är redan ekiperad ;-) Häftig jacka! *Kram*

2007-04-09 @ 23:13:41
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Natalie

Snöblask. Kul..not. ;) Tina å jag vadade omkring (med upvikta byxor till knäna) igår i havet. Jag tyckte det var kallt men inte Tina. :) Jag hade ont i foten och det sägs ju att saltvatten och sol läker allt (dem mesta iaf:)
Kramis

2007-04-10 @ 09:25:09
Postat av: Anonym

Herregud, lever folk såhär...
Snacka om hamstrar i bur...

2007-04-10 @ 14:57:38
Postat av: Bim

---> Angela: Tack ska du ha för berömmet om jackan! :-) Ja, för mig kan gärna våren, solen, och värmen komma typ NU!! ;-)

2007-04-10 @ 17:30:44
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Natalie: Vad härligt det låter! Att vada i havet! Det tar nog tid innan vi kan göra det här... Men det ska i alla fall bli varmt här till helgen säger de. Vad har du gjort i foten förresten? *Kram*

2007-04-10 @ 17:31:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Okej!? Är det något fel på mitt sätt att leva, eller!? Och är det något fel på hamstrar? Vet egentligen inte varför jag bemödar mig med att svara på dumma anonyma kommentarer. Ska man kritisera så tycker jag att man ska stå för det med sitt namn, emailadress och hemsida, annars så kan man ju inte ta kritiken seriöst. Men jag ska i alla fall ta och kolla upp ditt IP-nummer. Du skrev ju även en dum kommentar om en av mina bokrecensioner. Fattar inte varför du överhuvudtaget läser så pass mycket i min blogg om den nu är så dålig. De bloggar som jag tycker är dåliga, de kritiserar jag inte i, utan jag struntar bara i dem. Det kanske även vore något för dig, eller?

2007-04-10 @ 17:35:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0