Torsdagen den 5 april 2007

Jobbade förstås precis som vanligt i dag också. Samma arbetsuppgifter som tidigare i veckan: halva dagen i skalan med fixande av grönsaker, och sen halva dagen i lilla matsalen där jag var andreman. Nästan fulltalig personalstyrka i dag, en av kollegerna gick hem efter tre timmar eftersom hon inte mådde bra. I dag serverade vi köttbullar, kokt potatis och brunsås. Stor salladsbuffé som vanligt förstås också. Och i dag hade vi även lite påskextra: inlagd sill, senapssill, skärgårdssill, kaviargräddfil, rödbetssallad, ägghalvor, och skivad rökt lax.

 

Lite firande blev det i dag på jobbet också. Först så uppvaktade vi en av kollegerna med en blomma, eftersom hon fyllde år i dag. Sen så uppvaktade vi vår husmor med en Glad Påsk-blomma. Och sen så uppvaktade vår husmor oss andra med en påskpresent. Vi fick varsin söt påskkärring på en pinne att sätta till exempel i en blomma, eller ute i jorden.


   




Åkte hem direkt efter jobbet. Höll på och fixade och donade lite här hemma i någon timme, och sen så gick jag till Centrum. Där var jag och handlade påskpresenter till Jimmy och Jenny. Vad jag köpte skriver jag inte här, eftersom de oftast läser min blogg. När jag kom hem igen så höll jag återigen på och grejade och pysslade lite här hemma. Varvade med stunder vid datorn också.

 

Vid femtiden så åt jag middag i min ensamhet, och efter det så satte jag mig i kökssoffan med datorn. Läste lite bloggar och nyheter i datorn en stund. Sen så övergick jag till att börja läsa en ny bok: "Gravidchock! Reporter erkänner" av Belinda Olsson.

 

Vid halvsjutiden så kom Borzko hem från jobbet. Hans kväll blev som vanligt: middag, dusch, och sen lite sporttittande på teve. Sen så gick han och la sig tidigt, för han ska upp halv fyra i morgon bitti...

 

Jenny och Robin kom hit vid halvniotiden. De hade först varit i stan på eftermiddagen, och sen så hade de varit hemma hos Robin och ätit middag och varit där en stund. Men sen så kom de hit, och Robin ska sova här i natt. De var på Jennys rum hela kvällen.

 

Min kväll tillbringades till största delen i kökssoffan, där jag delade tiden mellan datorn och boken.

 

Jimmy borde komma hem från jobbet snart. Han har jobbat ett eftermiddags/kvällspass mellan halvtre och halvelva.

 

Nu ska jag stänga igen datorn för kvällen, lägga mig i sängen, och fortsätta att läsa boken i

någon timme till, innan det är sovdags vid ettiden.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Vilken fin bild du fick till på din gubbe! Ha en skön påskhelg nu *kram*

2007-04-06 @ 23:12:07
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Ja, visst blev det en fin bild! Ha en jätteskön påskhelg du också! *Kram*

2007-04-07 @ 07:11:06
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0