Lördagen den 17 februari 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse, precis som nästan alla mina lediga dagar. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det gröt och fika till frukost, och lite nyhetsläsning i datorn samtidigt.


 

Jenny kom hem vid kvart i tre i natt. Jag var uppe då en kort stund och mötte upp med henne. Borzko gick upp klockan halvfem för att åka iväg och jobba extra i dag. Jimmy kom hem från jobbet vid halvåttatiden efter sitt nattpass, och gick då och la sig för att sova direkt.


 

Vid niotiden så gav jag mig ut på en promenad. Jag, som nästan alltid brukar promenera på helgerna, både lördag och söndag, har inte gjort det sedan vi kom hem från Thailand. Jag har inte haft någon lust alls till att vara utomhus överhuvudtaget. Men i dag så tog jag mig i kragen och gav mig iväg på en långpromenad in till stan.


 

Jag gick den vanliga vägen, ungefär längs tunnelbanan, in till stan. Gjorde en liten avstickare vid Globen och gick in på McDonalds och lånade toaletten, sen så fortsatte jag in till stan. Efter lite drygt två timmar så var jag framme vid Hötorget. Gick runt en liten stund och väntade på att Jenny skulle komma med tunnelbanan och möta upp med mig.


 

Hon kom in till stan vid halvtolvtiden. Vi gick då till Café Bellman vid Sergels Torg för att fika och äta lite lätt lunch. Jag drack en Chai Latte och åt en fullkornsmacka med ost och grönsaker.




 



 


 

Dagens kändisspotting blev i dag Harald Treutiger (som åkte ut ur ”Let’s Dance” i går förresten) med sällskap, som också fikade på Café Bellman.


 

Sen så gick vi på shoppingrunda. Jenny köpte bara lite smågrejer i dag, smink och strumpbyxor tror jag att det blev.


 

Jag köpte ett par svarta stövletter med nitar på för 300:- kronor på Wedins.





 

 



 

Och så köpte jag fyra stycken pocketböcker för 185:-.





 

 



 

Sen så tog vi tunnelbanan hem. När vi kom till Farsta så gick vi till HemKöp för att hämta ut ett paket med gardiner som vi hade beställt att få uppsydda på IKEA. Tyvärr så var inte mina köksgardiner med, utan det var bara Jennys gardiner till hennes rum som kom. Det blev i alla fall jättesnyggt med dem i hennes fönster.


 

Vi kom hem vid tvåtiden och det här visade stegräknaren då:

Effektiv gångtid: 2 timmar, 52 minuter och 21 sekunder

Antal steg: 19.191

Distans: 1 mil, 6 kilometer och 310 meter

Förbrukade kalorier: 581


 

När vi kom hem så hade Borzko precis kommit hem från jobbet. Han duschade och gjorde sig i ordning. Sen höll han på och fixade med lite allt möjligt. Jenny satte sig med datorn på rummet. Och jag satte mig i köket med min dator.


 

Klockan fyra så vaknade Jimmy och gick upp. Då så åt vi alla fyra middag på en gång. Lite blandat blev det i dag. Jenny åt hamburgare med tillbehör från McDonalds. Jimmy åt pizza från vår lokala pizzeria. Borzko och jag åt rester från mat från veckan som har gått. En pratstund vid matbordet blev det så klart också.


 

Efter maten så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Efter det så tog han och jag våra bärbara datorer och satte oss uppe i vardagsrummet. Han spelade ”WOW” och jag höll på med allt möjligt i datorn. Och så tittade vi på reprisen av ”Så ska det låta”. Det programmet tycker jag alltid är lika bra.


 

Jenny duschade och gjorde sig i ordning inför kvällen, sen så stack hon iväg med tunnelbanan vid sextiden. Borzko åkte iväg med bilen för att tvätta den och fixa lite med den. Han stannade även till i Centrum på vägen hem och var till HemKöp och handlade chips, glass, choklad, och godis till kvällen.


 

 Slötittade lite på teve sen och höll på med lite allt möjligt i datorn samtidigt. Sen klockan åtta så tittade vi såklart på Melodifestivalen. Se vad jag tyckte i ett separat blogginlägg. Åt massor med gott samtidigt också.


 

Nu sitter vi och tittar på en film från 2003 på TV3: ”X-Men 2”. Den har vi sett förr, men den är värd att se om. Den slutar tolv, och sen så blir det väl datorn i  en timme, innan sängen vid ettiden.   


Kommentarer
Postat av: Snurran

Duktigt av dig att promenera idag! Själv gjorde jag det inte, jag tyckte att det blåste för kallt för min smak och dessutom ska väl även jag ha en vilodag ibland? ;-)

2007-02-17 @ 23:04:54
Postat av: Bim

---> Snurran: Jag hade tur när jag gick tidigt. Det blåste nästan ingenting när jag gick iväg. Sen så började det tyvärr att blåsa mer och mer. Men då var jag ju redan på gång! Du är självklart värd en vilodag, så mycket som du tränar!

2007-02-17 @ 23:05:45
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Hittade en blogg som kanske intresserar dig :
http://blogg.passagen.se/bokklubben/

En massa resentioner av olika böcker - av privatpersoner ser det ut som iallafall!

2007-02-18 @ 00:06:16
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack för länken! Den ska jag kolla upp! :-)

2007-02-18 @ 08:21:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Jasså minsann, nu ska frun bli fin på fötterna igen förstår jag! Häftiga stövletter!

2007-02-18 @ 09:53:23
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: En Södertäljebos Liv II

Ett litet tips till dig som köper mycket böcker, handla på www.adlibris.se, det är mycket mycket billigare och böckerna kommer rätt fort. Man kan redan förbeställa på rean där oxå. Jag har handlat säkert 20-25 böcker. Bland annat svinalängorna som du köpt.

2007-02-18 @ 10:21:13
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, du! Jag tyckte de var lite coola! Men tyvärr så köper jag ju massor av skor och stövlar som jag sen inte kan använda... På grund av mina knölar som jag får så ont i... :-(

2007-02-18 @ 12:08:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> En Södertäljebos Liv II: Jag brukar handla mycket böcker på nätet också. Både på Adlibris, Bokus, och CDON. Men ibland är det kul att handla "live" också. Jag kanske också ska beställa lite från rean. Men jag har högvis med böcker hemma nu som jag inte har läst, så egentligen borde jag ju inte...

2007-02-18 @ 12:09:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: nike j reuterswärd och magdalena walletin

kära bim! ännu en fantastik dag för dig! tänka sig att du gått så långt! Maten såg utsökt ut
yours truly / två fans

2007-02-18 @ 17:13:07
Postat av: Bim

---> nike j reuterswärd och magdalena walletin: :-)

2007-02-18 @ 17:21:35
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

du borde fixaen ny design till din blogg :D

2007-02-18 @ 21:23:29
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, faktiskt så har jag tänkt det länge! För jag ser ju inte riktigt ut nu som jag gör på korten längst upp. Nu har jag ju alltid glasögon, och så är jag ju två år äldre! ;-) Men det blir liksom aldrig tid, ork, och lust att fixa desigen...

2007-02-18 @ 21:26:12
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Hmm, det kännr jag igen! Woffe brukar säga att vi bara skulle behöva hälften av alla garderober om det inte var för mina skor ;-O

2007-02-18 @ 22:23:42
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Angel of Crystal

Ah, vad "avis" jag blir på dej...
Dels för att du sett Harald "live". Det skulle jag också vilja göra, sedan han "av misstag" önskat mej god jul o gott nytt år 2 år i rad till min mobiltelefon.
Dels för dom ursnygga stövletterna.
Dels för böckerna... som faktiskt gav mej inspiration att läsa minst 2 av dom. :)

Mitt första besök här.
Återkommer helt klart, för här trivdes jag. :)

2007-02-18 @ 22:51:58
URL: http://enligtmej.bloggagratis.se
Postat av: Bim

---> Angela: Hahaha! Det är nog typ samma hos oss! ;-)

2007-02-19 @ 15:31:00
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angel of Crystal: Hahaha! Så kul var det inte att se Harald så du behöver att bli avundsjuk! ;-) Men tack för berömmet om stövlarna! Och om böckerna! ;-) Kul att du tyckte om min blogg! Du är mycket välkommen tillbaka! Jag ska kolla in din också! :-)

2007-02-19 @ 15:33:36
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0