Onsdagen den 10 januari 2007

Jobbade som vanligt i dag också. Idag var alla skolbarn där, precis som i går. Men också alla våra skickningar var tillbaka i dag. Jobbade förmiddagen i skalen, och sen var jag andreman i lilla matsalen. Allt flöt på bara bra i dag också. Vi serverade köttbullar och potatismos i dag. Och så vår väldigt fina salladsbuffé förstås.
 

Åkte hem direkt efter jobbet. Eftermiddagen blev i dag som de flesta av mina eftermiddagar. Höll som vanligt på med allt möjligt här hemma. Och så stunder vid datorn förstås också.


 

Vid femtiden så kom Jenny hem från skolan. Hon hade Robin med sig hem också. Vi tre åt middag tillsammans och satt sen och pratade ganska så länge. Efter det så var de två på Jennys rum, och jag satt i köket vid min dator.


 
Vid halvåttatiden så kom Borzko hem från jobbet. Sen så kom Jimmy strax efter, vid kvart i åtta. De två åt middag då, vi andra tre tog en fika samtidigt, och så satt vi alla fem en stund i köket och pratade. Sen så blev det lite allmänt slappande för oss alla resten av kvällen. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Bim!
Jag läser ofta din blogg och måste bara säga att jag tycker du verkar vara en supermamma! Det är så roligt och läsa om din familjs, både vardag och fest. Stor kram och fortsätt i samma anda. (Skulle gärna få ta del av några recept också, det tycker jag är kul, om man får önska) Maja, Göteborg

2007-01-11 @ 19:52:59
Postat av: Bim

---> Maja i Göteborg: Hahaha! Supermamma! ;-) Det vete sjutton om jag är! Men tack ändå för att du skriver det! Kul att du gillar min blogg! Jag skulle gärna titta in i din, men förmodligen har du ingen eftersom du inte skrev någon avsändaradress. Vi får väl se om det kommer några recept framöver... Jag är ju ingen höjdare på att laga mat tyvärr. Några få recept har jag väl lagt in i kategorin Recept. Ha det så bra, och tack för att du kommenterade! *Kram*

2007-01-11 @ 20:03:23
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0