Onsdagen den 20 december 2006 (Dag fyra)

Onsdagen den 20 december 2006 (Dag fyra)


 

I morse ringde också mobilen klockan halvsju, efter sex timmars sömn. Vi gick upp och gjorde oss lite i ordning, och sen blev det frukostbuffén klockan sju. Vi satt länge och åt och njöt av maten. Sen blev det upp på rummet, gjorde oss i ordning, packade ner lite grejer, och sen så gick vi till stranden.


 

Vi hyrde, precis som i går, fyra solstolar, två bord, och två parasoll, för cirka 60:- kronor. Jag tog, också precis som i går, en morgonpromenad längs strandkanten. Men i dag var det Jimmy som följde med mig istället. Vi gick i en timme ungefär.


 

Sen så solade vi, och badade massor förstås. Lite lunch i form av sandwichar på stranden blev det. Jag åt en med tonfisk. Vid halvtvåtiden så drog vi oss hem till hotellet. Och så blev det solstolarna vid poolen istället. Lite gott att äta och dricka blev det även där. Vid halvfyratiden sen så gick vi upp på rummen. Solskyddsfaktor 20 blev det i dag.


 

Vi duschade och gjorde oss i ordning och sen så stack vi iväg vid fyratiden. Vi gick bara ut på gatan och så tog vi en ”Tuk-Tuk”. Vi åkte med den mot Phuket Town, den lilla staden på ön Phuket ungefär en mil härifrån Patong Beach. 60:- kronor kostade det för oss alla att åka dit.


 

Först så åkte vi till ett shoppingcenter en bit utanför stan: ”Lotus”. Gick där och tittade och handlade lite. Sen så tog vi en taxi en bit bort till nästa shoppingcenter: ”Central Festival”. Där tittade vi också och handlade lite. Efter det så blev det en Tuk-Tuk igen in till själva centrala Phuket Town. Där gick vi också och tittade och handlade lite. Och sen slutligen så tog vi en Tuk-Tuk tillbaka till Patong Beach.


 

Det här shoppade jag i dag: en svart sarong för cirka 60:-, en blå sarong för cirka 20:-, ett svart linne för cirka 40:-, ett svart linne till för cirka 20:-, två bagageband för cirka 20:- styck. Plus en hel del smågrejer som solkrämer och sånt. Jenny handlade också en del grejer.


 

När vi kom tillbaka till Patong Beach så gick vi direkt och åt middag. Jag åt wokade räkor med minimajs och lite andra grönsaker. Även i dag så gick middagen för oss alla på cirka 160:- kronor inklusive dricka och dricks.


 

Efter maten så gick vi längs huvudgatan först, sen Bangla Road, och sen strandpromenaden. Vi var inne i en piercingateljé och bokade tid till Jenny för hon ska pierca en eller båda bröstvårtorna. Hon ska göra det dagen innan vi åker hem.


 

Vi bokade också in en show på fredag. Det är middagsbuffé och en stor thailändsk show på en nattklubb ungefär en mil härifrån.


 

Handlade tjugo stycken DVD-filmer till. De kostade bara 12:- kronor styck även i dag, så det blev 240:- kronor för alla tjugo. Nu har jag handlat sammanlagt 40 stycken filmer för 480:- kronor, så nu får det räcka. De här filmerna blev det i dag:


 The Lord Of The Rings – The Fellowships Of The Ring
The Lord Of The Rings – The Two Towers
The Lord Of The Rings – The Return Of The King
Top Gun
Honey
School Of Rock
War Of The Worlds
Resident Evil – Apocalypse
Mission Impossible 3
Constantine
The Dukes Of Hazzard
The Da Vinci Code
Dark Water
Raise Your Voice
National Treasure
RENT
The Simple Life 2 – Road Trip
Pirates Of The Caribbean – Dead Mans Chest
You, Me and Dupree
The Butterfly Effect 

 

Vid tiotiden så kom vi tillbaka till hotellet igen. Då satte vi oss i receptionen/foajén/Internethörnan. Borzko och Jimmy tog varsin öl och satt bredvid oss vid datorerna och de tittade även lite på teve. Jenny och jag satte oss med hotellets datorer i en timme ungefär. Försökte givetvis att blogga igen, men det gick inte i dag heller. Läste lite bloggar, kommenterade lite, läste mail, chattade lite på msn, och gjorde lite annat.


 

Vid elvatiden så gick vi upp på rummen. Där höll vi på och fixade med lite allt möjligt, och sen så blev sängen vid tolvtiden.


 

---------  


 (Vill du se tvåhundra fotografier från Thailand? Gå då till mitt fotoalbum på Windows Live Spaces och titta i fotoalbumet Thailand 2006. Kommentar och information finns också under varje bild. Här är länken: http://bim61.spaces.live.com/.) 

Kommentarer
Postat av: Natalie

Jag gillar dessa filmer bättre än de första du köpte. T. skulle ge ALLT för de första 3 (TLOTR)! Kramis

2007-01-04 @ 13:44:50
Postat av: Bim

---> Natalie: Ja, jag älskar också Sagan Om Ringen-filmerna! Vi har dem ju sen förut, i hembrända versioner. Men jag tyckte att det kunde vara kul att ha dem i "original"-versioner med fina omslag också. *Kram*

2007-01-04 @ 14:08:56
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0