Onsdagen den 31 januari 2007

Jobbade förstås som vanligt i dag också. Samma arbetsuppgifter som i går, skalen först, sen dukning, och efter det så var jag andreman i stora matsalen. I dag serverade vi färsbiffar med tacosmak, kokt potatis, och till det brunsås. Och även i dag hade vi trettiosju olika skålar på vår salladsbuffé. Allt flöt på bara bra på jobbet i dag, och inget speciellt hände.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma när jag kom hem, han hade en ledig dag från jobbet. Jag höll på och fixade lite här hemma en stund först. Sen så tog Jimmy och jag båda bilarna till Centrum. Gick till Systembolaget och köpte rödvin som min Pappa ska få som födelsedagspresent när vi firar honom på fredag.


 

Väntade sen in Jenny som kom med tunnelbanan från skolan. Och sen så åkte vi med båda bilarna till IKEA. Vi tog båda bilarna i dag eftersom vi skulle handla några stora saker så vi måste fälla baksätet på min bil.


 

I dag handlade vi för cirka tretusen kronor på IKEA. Det dyraste var en stor fin byrå till Jennys rum, den gick på tolvhundra kronor. Sen så köpte jag en ny svart vardagsrumsmatta för femhundrafemtio kronor. Tre nya hyllplan till mina Billy-hyllor för trehundrafemtio kronor. Duk till köksbordet för fyrtio kronor. Tyg till kökssoffan för sextio kronor metern.


 

Vi beställde också gardiner till köksfönstret i samma tyg som vi köpte till kökssoffan. Och även gardiner till Jennys rum, fast i ett annat tyg. De syr upp dem på IKEA och sen så skickar de hem dem med Posten. Smidigt och bra, och hyfsat billigt.


 

Lite andra smågrejer blev det också. Och sen så åt vi middag där i dag också, precis som i måndags. I dag åt jag ugnsbakad lax med pesto, kokt potatis, och hjortronyoghurtsås. Sallad, bröd och vatten till, och sen kaffe efteråt. I dag gick maten för oss alla tre på etthundraåttio kronor.




 


 



 

 

Väl hemma igen så hjälptes vi åt att bära in allt. Sen så la vi ut nya mattan i vardagsrummet. Det blev jättefint.




 



 

 

Så här blev det i fönstren med de nya lamporna.




 


 


 

Jenny stack sen ganska så snart iväg. Hon skulle hem till Robin, och hon ska även sova där i natt.


 

Jimmy och jag fortsatte att fixa. Vi klädde om kökssoffan med det nya tyget.




 



 


 

Och så satte vi dit de extra hyllplanen i Billy-hyllorna. Jennys byrå satte vi inte ihop. Hon ska först städa, röja, och rensa lite på sitt rum innan hon ska ha in den.


 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt middag, sen så duschade han, och sen så satte han upp lampan i Jennys rum som vi köpte i går. De andra tre lamporna satte han upp i går. Och resten av kvällen så tittade han på teve.


 

Jimmy stack iväg vid halvniotiden. Han skulle hämta sin kompis Kristian på hans jobb, och sen så skulle han hem till Kristian i Hagsätra en stund.


 

Nu blir det datorn resten av kvällen förmodligen, om jag inte börjar med att läsa någon ny bok.  


Kommentarer
Postat av: Snurran

Vad fint ni har fått det hemma!
Förresten, jag skulle googla fram en trevlig liten bild på temat "trött" till min blogg..gissa om jag blev förvånad när jag hittade din familj (julkortet från Turkiet!?) på sidan 12..Ni såg inte det minsta trötta ut, så din bild dög inte!, HIhi!

2007-01-31 @ 21:51:53
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack ska du ha! Vi tycker själva att det blev fint! :-)

Hahaha! Vad festligt! Att vårt gamla julkort kom upp! Jag var tvungen att kolla själv, och det blev samma för mig! ;-)

2007-01-31 @ 22:02:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

:-)

2007-01-31 @ 22:26:26
Postat av: Bim

---> Snurran: ;-)

2007-02-01 @ 15:38:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: finkan

Maria o jag var också på Ikea på onsdagen*ler*

2007-02-01 @ 19:44:34
URL: http://finkans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Finkan: Ja! Jag läste det! ;-)

2007-02-01 @ 19:47:20
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0