Dagens Dagbok - Lördagen den 14 juli 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade även i dag klockan sju. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost och nyhetsläsning i datorn blev det sen. Klockan åtta så larmade Borzkos mobil och han gick upp och genomgick sina morgonbestyr och åt frukost.

 

Vid strax efter nio så tog vi bilen till Centrum. Och väl där så var vi på HemKöp och handlade mat till kvällens grillmiddag. Sen när vi kom hem så började vi med att förbereda lite till middagen. Plockade och fixade lite här hemma, städade av uteplatsen, och sen så gjorde vi sallader och dressingar till middagen.

 

Vid tolvtiden så kom Jenny hem, hon hade sovit borta i natt. Och ungefär samtidigt så vaknade Jimmy och gick upp. Jimmy åt frukost. Jag, Borzko och Jenny åt lunch. Och så satt vi och pratade en stund.

 

Sen så duschade Jimmy och Jenny i tur och ordning, och gjorde sig i ordning. De städade lite sen på sina rum. Borzko och jag fortsatte att förbereda inför kvällen.

 

Jimmy och jag stack iväg en sväng till Centrum vid tvåtiden. Var på HemKöp och handlade lite grejer som jag hade glömt tidigare.

 

Nu är klockan halvtre. Nu tar alla det bara lugnt. Jenny, Jimmy och jag sitter vid våra datorer. Borzko sitter och läser. Vi har förberett allt så långt det går. Sen när klockan närmar sig fyra så gör vi resten.

 

Klockan fyra så kommer min Mamma, min Pappa, Borzkos Mamma, och Borzkos syster med man och barn hit. Så vi blir tio personer som ska äta middag.

 

I dag är det soligt och varmt här. Lite moln då och då. Men det är i alla fall grillväder. Så det blir grillad fläskfilé och grillad flintastek som vi bjuder på. Till det så har vi potatisklyftor. Och så massor med tillbehör förstås: vetesallad, rödlökskeso, blandad sallad, isbergssallad, basilikadressing, vitlöksdressing. Och så ljusa frallor, mörka frallor, smör, ost, salami. Vin, öl, eller läsk att dricka.

 

Efter maten så blir det kaffe och något starkt till det för de som vill ha. Och så brownies med vaniljglass. Och sen efter det så blir det chips, cashewnötter, salta pinnar, och blandat godis. Och valfri dricka till det.

 

Det blir säkert gott! Och säkert trevligt också! Ha en fortsatt trevlig lördag ni alla också! :-D


Kommentarer
Postat av: solgudinna

Det lät ju jätte gott. Jag ska också grilla flintastek. Väntar nu bara på att mannen och sonen ska komma hem från tyskland med det goda vinet.
Kram

2007-07-14 @ 16:05:58
URL: http://solgudinna.blogg.se
Postat av: Ahnna

Åhh hoppas nu att ni har sol i kväll också/Ahnna

2007-07-14 @ 17:42:19
Postat av: Snurran

Ha en trevlig afton! *kram*

2007-07-14 @ 19:56:33
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Solgudinna: Ja, det blev jättegott! Och trevligt! Hur hade ni det då?

2007-07-14 @ 21:43:57
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ahnna: Jadå! Vi fick sol! Satt ute i linne och shorts till klockan åtta! Så skönt! :-)

2007-07-14 @ 21:44:37
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack! Det blev det! :-D

2007-07-14 @ 21:45:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Junitjej

Det var mycket gott ni bjöd på!!

2007-07-14 @ 23:30:05
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Ja, det var det! ;-)

2007-07-15 @ 00:15:15
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0