Dagens Dagbok - Torsdagen den 5 juli 2007 - Dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost med fika, och så nyhetsläsning i datorn under tiden, blev det sen.

 

Borzko hade gått upp klockan halvfyra och åkt iväg för att jobba. Jimmy hade åkt iväg vid halvsjutiden för att jobba. Jenny hade lite sovmorgon i dag.

 

Klockan halvnio så gick Jenny upp. Hon åt frukost, duschade, och gjorde sig i ordning sen. Jag satt vid datorn en stund och bloggade lite och läste bloggar.

 

Klockan tio sen så skjutsade jag Jenny till jobbet, för hon skulle jobba mellan elva och tre i dag. Hemma i Farsta igen vid halvelvatiden. Då åkte jag direkt till Centrum med bilen. Sen så strosade jag runt lite, och sen strax före elva så gick jag till Vårdcentralen, för jag hade återbesökstid hos min Husläkare klockan elva.

 

Vad hon sa var ju att blodproverna och röntgenbilderna visade att jag inte hade varken reumatism, eller gikt. Däremot så hade jag artros. Läs mer om vad jag har skrivit om det i ett tidigare blogginlägg i dag.

 

När jag var klar hos läkaren så gick jag till Apoteket och hämtade ut min medicin, och köpte även lite värktabletter, Ipren, och även hydrocortisonkräm.

 

Sen så gick jag till Hemköp. Handlade där fyra fulla plastkassar för cirka 450:- kronor. Sen åkte jag hem efter det.

 

Väl hemma igen så packade jag upp allting. Sen så åt jag lite lätt lunch och tog en fika. Efter det så satt jag ganska så länge vid datorn och googlade och letade efter hemsidor och artiklar om artros. Läste en hel del och sparade andra för att läsa vid senare tillfälle.

 

Men sen så ville jag ut i solen. Så jag satte mig på min soliga uteplats vid halvtretiden och solade och läste i min bok: "Hål i huvudet" av Jenny Jägerfeld.

 

Så småningom så gick jag in och började att förbereda middag till Jimmy och Jenny skulle komma hem från jobbet. I dag blev det Fullkornspasta Cotelli från Kungsörnen. Till det så blev det Eldorado Köttbullar till resten av familjen, och Abbas Laxköttbullar till mig. Lite tillbehör blev det också: majs, champinjoner, paprika, och tomater. Och så hade vi lite kvar av det jag gjorde i ordning i förrgår: Vetesallad, och Basilikadressing.

 

Vid kvart i fem så kom Jimmy och Jenny tillsammans hem från sina jobb. Jenny hade jobbat över en stund, och sen väntat på Jimmy, så hon fick skjuts hem. Jenny duschade lite snabbt, och sen så åt vi tre middagen, som jag hade förberett, tillsammans klockan fem. Sen efter middagen, och undanplockningen, så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Men vad jobbigt... Visste inte att du hade så ont, men så har jag slarvat med att läsa din blogg ett tag för mitt liv har varit överfullt. Hoppas nu medicinen ska verka bra! *kram*

2007-07-05 @ 22:17:47
Postat av: Bim

---> Gunilla: Ja, det hoppas jag också! Bara det inte blir värre så är jag rätt så nöjd. Som det är nu, det kan jag leva med. *kram*

2007-07-05 @ 22:20:00
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0