Dagens Dagbok - Tisdagen den 19 juni 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det gröt och fika till frukost, och så nyhetsläsning i datorn under tiden. Läste några bloggar, besvarade några mail och bloggkommentarer också.

 

Sen så gick jag ut på en promenad vid kvart över nio. Mulet och grått, men inget regn. Och lite varmare än var det var i går. Gick en timme runt omkring här i Farsta. Sen så gick jag till Centrum och till SolAkuten. Där solade jag i en halvtimme som vanligt.

 

Hemma igen vid elvatiden. Då satte jag mig vid datorn en stund. Sen så åt jag en lätt lunch vid tolvtiden. Och sen efter det så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Läste en stund i min bok också.

 

Vid halvtvåtiden så kom Jimmy och Jenny hem från Dreamhack. Så skönt att ha dem hemma igen! Vi kramades och pratades en stund. Sen så packade vi ur bilen, monterade bort takboxen från Volvon, och monterade ihop datorstolarna. Sen så gick vi ner i källaren med takboxen, en av stolarna, liggunderlagen, och sovsäckarna. Och sen så packade Jimmy och Jenny upp sina saker, och vi satte igång en tvättmaskin.

 

Vid fyratiden sen så åt vi middag. Det var vår lokala Pizzeria på gatan som stod för maten i dag. Jag delade en pizza, och ett vitlöksbröd med ost, med Jenny. På min halva av pizzan var det räkor, och på Jennys halva var det salami.


Kommentarer
Postat av: Borthy

Tittade lite vilka som ligger på aktiva listan och blev glatt överraskad att hitta en kvinna som skriver en vardagsblogg utan mode! Trevligt, jag tycker det är roligt att läsa om vanliga människors vardag och tankar! Det var en ingående och fin presentation du har, den hann jag läsa nu men mer blir det tyvärr inte för stunden, måste fixa middag till barnen! Som sagt, jag ville bara ge mig till känna när jag läst. / Borthy

2007-06-19 @ 17:09:06
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Bim

---> Borthy: Hej. Kul att du kikade in hos mig. Kom gärna igen när du har mer tid och läs mer. Jag skriver väldigt sällan om mode, kör dagens outfit ibland på kul bara. Och lite bilder på det jag shoppar. Annars så är det blandat med vardagsbetraktelser, böcker, filmer, fotografering, nostalgi, och mycket mycket mer. Nu ska jag kolla in hos dig! ;-D

2007-06-19 @ 17:33:56
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0