Tisdagen den 13 mars 2007

Jobbade som vanligt i dag också. Tyvärr så var vi redan i dag igen förminskad personalstyrka. En av kollegerna fick åka ner och vikariera i vår annexskola halva dagen. Och förmodligen så blir det likadant i morgon... Jag var även i dag, först i skalen, sen så dukade jag, och sen så var jag andreman i stora matsalen. Vi serverade soppa (tomatsoppa med pasta i), mjukt bröd (skivad limpa), och pålägg (skivad ost och salami). Vi hade även några bleck med rester, bestående av kycklingwok. Och så självklart vår underbara salladsbuffé, i dag med 36 olika skålar. Det var en mycket hektisk och rörig dag i dag, men allt gick ändå bra.


Åkte hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma när jag kom hem. Jag höll på lite och fixade här hemma en stund. Sen vid halvfyratiden så tog Jimmy och jag bilen till Centrum. Först så var vi på HemKöp och handlade en del, mest mejeriprodukter. Vi ställde grejerna i bilen, och sen så gick vi till tunnelbanan och mötte upp med Jenny som kom från skolan.


Eftersom det var Jennys 17-årsdag i dag, så hade vi bestämt att vi skulle äta middag i Centrum. Förra veckan när jag fyllde år så åt vi också middag i Centrum. Då valde jag, så då blev det ju sushi på Sam & Co Sushi. I dag fick Jenny välja så då blev det mat på Café di Corno. Jag åt vegetarisk lasagne, och Jimmy och Jenny åt kebabtallrik.






   


Sen så gick vi runt i Centrum och kollade, och Jenny shoppade även lite. Åkte hemåt vid sextiden sen. När vi kom hem så hamnade vi alla tre framför varsin dator. Vi firade ju både Jenny och mig i lördags, så det blev inget firande i dag, mer än middagen i Centrum.


Borzko kom hem från jobbet vid strax efter sju. Middag och sen en dusch blev det då förstås för honom. Och sen tog han det lugnt en stund.


Nu är klockan nio. Borzko och Jimmy har precis gått ut till bilen. Borzko ska köra Jimmy till jobbet, han ska jobba ett nattpass mellan tio och sju. Jenny och jag har precis flyttat upp med våra datorer till vardagsrummet. Vi ska titta på "Desperate Housewives" och äta popcorn.


-------------  


Och så vill jag bara säga ännu ett grattis på födelsedagen till Jenny som fyller 17 år i dag! Tänk att hon är så stor och gammal! ;-) Bara ett enda år kvar till myndighetsdagen för min lilla stora Tufsan! (Ni läser väl hennes blogg också!?)







 

Jag har så svårt att förstå att mina små barn har blivit så stora så fort! Tycker att de var små alldeles nyss! Men de har varit lika underbara jämt! Från att de var små spädbarn, till nu när de är (nästan) vuxna! Jag älskar dem båda två så otroligt mycket! Och jag är så stolt över dem, för de är två mycket bra människor!








(Uppdaterad klockan 21:48)

Kommentarer
Postat av: Snurran

Ja, eftersom jag har träffat dina barn så kan jag bekräfta dina ord om dem - de är väldigt trevliga och fina ungdomar! (nu lät jag som en riktigt gammal tant va?)
Jag ser fram emot de nya bilderna som kommer inom en snar framtid..? :-)

2007-03-13 @ 21:29:39
Postat av: Angela

Tiden går fort! Det kan man lätt konstatera just när det gäller barnen. Tänka sig 17 år och det var ju inte länge sedan hon satt på dina axlar ;-)

2007-03-13 @ 21:34:53
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack för ditt omdöme om mina älsklingar! :-)

2007-03-13 @ 21:35:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Nej, det var ju alldeles nyss! ;-)

2007-03-13 @ 21:36:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Hoppsan! Där kom ju bilderna ;-) Fina som alltid!

2007-03-13 @ 21:52:07
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Tack ska du ha! :-)

2007-03-13 @ 22:00:57
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Natalie

Faster håller med Snurran!

2007-03-14 @ 09:49:19
Postat av: Bim

---> Natalie: Tack ska du ha kära svägerska! ;-)

2007-03-14 @ 15:25:30
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0