Dagens Dagbok - Fredagen den 11 maj 2007

Åkte hem direkt efter jobbet. Sen så höll jag på som vanligt här hemma och fixade med lite allt möjligt. Varvade med stunder vid datorn också som vanligt.

 

Vid halvfyratiden så gick jag iväg till Centrum. Köpte lite vindruvor på Torget till kvällen, och sen så köpte jag mig en glass som jag satt i solen och åt.

 

Sen så gick jag till Phone House och hämtade ut min mobil som jag beställde i onsdags. Väl hemma igen sen så satt jag och kollade lite på mobilen och i manualen. Sen så satte jag mobilen på laddning.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Han duschade och gjorde sig i ordning, och sen så åt vi middag han och jag.

 

Vid kvart i sex sen så stack jag iväg till Rågsved. Det var dags för Pokerkväll med kollegerna. Vi är fyra stycken i Hagsätraskolan, och så två stycken i Snösätraskolan, som brukar träffas ibland och spela poker och även andra spel.

 

Först så spelade vi ett typ gissningsspel där man skulle gissa på personer, och spela två och två. Det var jätteroligt! Och mitt lag vann! :-)

 

Sen så spelade vi en omgång Texas Hold Em. Då åkte jag ut som nummer tre.

 

Givetvis så pratade vi en massa, och åt och drack en massa gott också.

 

Jag brukar oftast vara den som stannar till sist. Men i kväll så gick jag faktiskt först för en gångs skull. Strax före tio så gick jag, och så åkte jag bort till Västberga och till McDonalds. Och så hämtade jag upp Jenny där när hon slutade sitt pass klockan tio.

 

Lite tråkigt kanske att åka hem så tidigt, men alla verkade trötta i kväll, så jag tror inte att de andra blev kvar så mycket längre. Jättetrevligt var det i alla fall de fyra timmarna som jag var där.

 

Jenny hade åkt direkt från skolan till jobbet och jobbat mellan sex och tio.

 

Vi köpte med oss lite chips från Statoil i Sköndal på vägen hem. Sen så satt hon och jag i köket vid köksbordet med våra bärbara datorer.

 

Jimmy hade åkt till sina kompisar i Hagsätra och var där hela kvällen.

 

Borzko hade åkt direkt efter jobbet hem till sin Mamma. Han hade ätit middag där och varit där hela kvällen. Och så kom han hem vid elvatiden. 


Kommentarer
Postat av: Snurran

Vi pallade till kvart i elva ungefär ;-D tack för en trevlig kväll! *kram*

2007-05-11 @ 23:45:20
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Okej! Då missade jag inte så mycket då! Jag var egentligen inte så trött. Men jag kände för att hämta Jenny på jobbet... Du vet ju hur jag är! :-) Det tar så lång tid för henne att åka vid den tiden. Och inte så kul att hon åker själv en fredagskväll. Så därför så gick jag. Tack själv förresten! Det var jättetrevligt! *Kram* P.S. Spelade ni något mer? D.S.

2007-05-11 @ 23:48:04
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0