Dagens Dagbok - Onsdagen den 28 november 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Var bara hemma en kort stund. Och sen så gick jag till Centrum och till mödravårdscentralen, dit jag var kallad för att ta ett cellprov.


Jag kom in snabbt, nästan ingen väntetid alls. Och undersökningen gick också snabbt och bra. Svaret kommer om fyra till sex veckor.


Sen så gick jag hem direkt. Och Jimmy kom sen hem från jobbet strax efteråt. Han duschade och gjorde sig i ordning. Jag höll på och fixade med lite här hemma.


Jenny kom sen hem från skolan vid strax efter fyra. Då åt vi tre middag tillsammans. I dag blev det pizza från pizzerian på vår gata. Jenny och jag delade på en pizza. Jag tog räkor på min halva.


Sen efter maten så gick vi alla tre ner i källaren. Plockade upp takboxen, liggunderlag, och sovsäckar. Och sen så hjälptes vi åt att montera på takboxen på Volvon.


Efter det så packade Jimmy och Jenny ihop sina grejer: datorer, datortillbehör, och personliga saker.


(Uppdatering.
Jimmy och jag tog också en sväng med Volvon. Han släppte först av mig i Centrum. Sen så åkte han och tankade på OKQ8. Under tiden så gick jag in på Clas Ohlson och handlade en musmatta till Jenny. Hämtade ut pengar i Bankomaten gjorde jag också. Sen så hämtade Jimmy upp mig, och vi åkte hem igen.)

Vid sjutiden sen så var de klara, och då åkte de iväg i Volvon. De skulle först hem till Jimmys kompis Kristian i Högdalen, för att sova där i natt. Och sen vid halvfyratiden i morgon bitti så åker de till datorfestivalen/LAN-partyt: Dreamhack, i Elmia-hallarna i Jönköping.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Skönt att du har det bortgjort (cellprovet). Ska försöka att inte tänka så mycket på det, utan bara gå dit och få det bortgjort. Jag kommer att tycka att det är obehagligt och så, men tiden stannar inte för det(försöker att tänka så).

Hade annat att tänka på idag, följde med mina föräldrar och julhandlade lite. Skönt att komma hemifrån läxa och städning.. :) Blev ca 30 mil för endas två
mindre affärer. Skönt att komma ifrån stan en sväng, och sedan är det alltid kul att följa med mamma och pappa och umgås med dem ensam.

Ha en bra ikväll!

Kramar

2007-11-28 @ 21:47:21
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, det är ju alltid skönt när det är gjort. Men, som jag skrev förut, så tycker jag ju inte att det är speciellt jobbigt. Jag tycker faktiskt det är värre att gå till tandläkaren... Det gör ont, och det kostar en massa pengar...

Vad mysigt det lät! Med julhandling och att umgås med din Mamma och Pappa! :-D

Ha en bra kväll du också. *Kram*

2007-11-29 @ 15:09:22
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0