Dagens Dagbok - Torsdagen den 1 november 2007 - Morgonen + Förmiddagen + Halva Eftermiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse, eftersom jag hade tagit ut en ledig dag i dag. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag förstås frukost, fikade, och läste nyheter i datorn.


Efter det så satt jag kvar en stund vid datorn, bloggade lite, och läste några bloggar. Och sen så gjorde jag mig klar för att åka in till stan.


Vid halvtiotiden så gick jag till Centrum och till tunnelbanan. Och så åkte jag in till Medborgarplatsen. Jenny kom med pendeltåget från Södertälje till Södra Station. Så vi möttes upp där på halva vägen.


Sen så promenerade vi mot City. Tyvärr så regnade det på vägen in till stan... Men det var inte så farligt, så vi gick ändå. Kikade in i affärer på vägen också. Var även inne i Storkyrkan och tände varsitt ljus.


När vi kom till City, så blev det en fika på John Chris. Jag drack en Caffe Latte. Jenny tog en cappuccino och en chokladboll.


Sen så blev det promenerande runt om i stan, och mycket tittande på kläder och skor i olika affärer. Jag köpte mig en svart cardigan på Gina Tricot. Och Jenny fick en kjol av mig, från samma ställe. Jenny passade på att köpa en Fars Dags-present också, till nästa vecka.


Lunch åt vi på Café Bellman. Jag åt en bakad potatis med tonfiskröra och grönsaker. Jättegott var det.


Gick sen runt omkring och tittade i affärer igen. Regnet försvann, och sen så småningom även molnen, och det blev skönt och soligt på eftermiddagen.


Vid halvtretiden sen så åkte vi med tunnelbanan hem till Farsta. Jenny köpte blondspray på Kicks. Jag köpte en dörrkrans på Torget. Och så hämtade jag ut ett paket till Jimmy på HemKöp.


(Se massor med bilder från dagen i tidigare mobilbloggade inlägg).


Kommentarer
Postat av: Josefin

Det låter som att ni hade en jättebra dag! Det är roligt med heldagar med shopping och stan.

Kramar

2007-11-01 @ 22:31:12
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, det var verkligen en toppendag! Men det blir det alltid när Jenny och jag har såna dagar! :-)

2007-11-01 @ 22:35:28
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0