Dagens Dagbok - Torsdagen den 28 augusti 2008 - Eftermiddagen.

I dag åkte jag för ovanlighetens skull inte hem direkt efter jobbet. Utan jag åkte till Älvsjö Station där jag plockade upp Jenny, och sen så åkte vi två hem till min Mamma och Pappa i Örby.


Mamma fyllde ju år i lördags, och Jenny var ju upptagen då, och kunde inte vara med och gratulera henne, så hon ville göra det nu i efterskott.


Jenny hade köpt en jättefin orkidé till sin Mormor. Och sen så blev hon också själv uppvaktad av sin Mormor och Morfar i efterskott på Förlovningsdagen. Hon och Jocke fick ett presentkort på IKEA på ettusen kronor.


Mamma och Pappa bjöd först på pannkakor med äppelmos och lingonsylt. Sen så blev det äppelpaj med vaniljvisp. Och efter det kaffe och vaniljglass.


Vi satt och åt, drack, pratade, och hade det jättetrevligt i ungefär två timmar.


Vid halvfemtiden sen så körde jag Jenny till Älvsjö Station och hon tog pendeltåget hem till Jocke i Södertälje. Och jag åkte hem till Farsta.


Jag kom hem vid strax före fem, och sen vid strax efter fem så kom Jimmy hem från jobbet. Han åt då middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Efter det så blev det en fika, och Jimmy åt då äppelpaj med vaniljvisp som Mormor hade skickat med till honom.


(Några bilder från eftermiddagen kommer lite senare i ett separat inlägg.)

Kommentarer
Postat av: Josefin

Vilken bra eftermiddag det låter som att ni haft! Skönt att någon annan fixar maten till en också ;)



Jag har städat hela dagen, fast vilat ganska mycket emellanåt. Känner mig fortfarande inte så pigg, är snuvig och har huvudvärk. Trist väder är det också, regnet bara öser ner mest hela tiden. Vägar har blivit avstängda här av allt vatten. Egentligen spelar inte vädret någon roll nu när det ändå är höst men man blir ju så trött när det är alldles grått ute. Sedan blir det så jobbigt att gå ut och gå när det regnar. Haha nu har jag nog gnällt färdigt :)



Ha en fortsatt bra torsdagskväll!



Kramar

2008-08-28 @ 20:41:45
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, det var en mycket trevlig eftermiddag!



Tråkigt att du fortfarande inte mår bra. Och trist att ni har så tråkigt väder.



Men i morgon så är det i alla fall FREDAG! :-)



Kram!

2008-08-28 @ 21:01:21
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Ja imorgon är det fredag trots allt ;)

Läste i vår lokala tidning på internet och såg att vi måste vara sparsam med vattnet för det är något fel /risken var stor att det kunde ta slut), och innan vi äter och dricker så måste vi koka vattnet. Jag skyndade mig iväg till affären när jag såg det men det fanns bara två flaskor vatten kvar, det var fler som hade läst samma. Jag hoppas att dom lagar felet tills imorgon. Man är ju så bortskämd, man är van att det finns vatten i kran och att det går att dricka... Att strömmen försvinner ett tag är en sak, men vatten vill jag gärna inte vara utan.



Kramar

2008-08-28 @ 22:15:53
Postat av: Bim

---> Josefin: Vad jobbigt med vattnet...

Du får berätta hur det går!



Ha en trevlig helg!

Kram!

2008-08-29 @ 15:18:53
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Nu har dom lagat ledningen så det är ingen fara att vi blir utan vatten. Men det är bakterier i vattnet, så vi måste koka innan vi dricker och lagar mat, detta kommer vi att behöva göra hela helgen och sedan får dom se till veckan hur vattnet är. Jag är bara lättad att vi får duscha och använda toaletten! (Det hände liknande för några år sedan och då varade det i en vecka, det stod i tidningen då att man inte fick duscha, för sjukhuset behövde det vatten som fanns.) Så jag blev orolig igår att det skulle vara likadant den här gången, men tack och lov så var det inte det..



Idag är det i alla fall fredag! :) Solen skiner här idag, det är så himla skönt. Ska dra med min sambo på en långpromenad snart.



Ha en bra fredagskväll!



Kramar

2008-08-29 @ 18:22:02
Postat av: Bim

---> Josefin: Vad skönt att ledningen är fixad! Så att allt är okej med dusch och toalett. Att koka vatten till dryck och matlagning, det kan man ju stå ut med. Det är ju inget större problem.



Ja, underbart att det är fredag! Här har solen lyst till och från under dagen. Men det har också regnat lite. Vet inte riktigt hur helgen ska bli faktiskt.



Ha en skön fredagskväll du också! Kram!

2008-08-29 @ 18:27:15
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0