"The Bucket List" (Nu eller aldrig)

         


"The Bucket List" (Nu eller aldrig) - 2007

"Två dödligt sjuka män rymmer från en canceravdelning och beger sig på en resa med en lista på saker som de vill göra innan de dör, det är nu eller aldrig."

(Kopierat från LoveFilm)

Det här var en mycket bra film tycker jag. Jag hade hört och läst mycket positivt om den, och den motsvarade helt klart mina förväntningar. Den var mycket rolig stundtals, och även mycket sorglig och gripande. Två underbart bra skådespelare spelade huvudrollerna: Morgon Freeman och Jack Nicholson. Båda dom två har alltid varit bland mina favoriter, speciellt Morgan Freeman. Jag skrattade flera gånger till filmen, och jag grät även floder. En enkel film, men ändå med ett väldigt djup. Jag kan verkligen rekommendera alla att se filmen.

Betyg: 4 av 5.


Kommentarer
Postat av: Duvan

Ah, visst var den bra. En av mina absoluta favoriter.

2008-08-11 @ 06:55:05
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Duvan: Ja, jag tyckte väldigt mycket om den. Man blev liksom glad av den, trots att jag grät massor. :-)

2008-08-11 @ 11:53:45
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag tycker att den verkar bra men jag gråter ju så lätt, och när jag väl sätter igång har jag svårt att sluta. Jag brukar få intala mig själv att det bara är en film och att huvudpersonerna lever på riktigt. Men eftersom du rekommenderar den så tror jag att jag ska se den ikväll. Jag skriver sen vad jag tycker om filmen.



Kram

2008-08-11 @ 15:40:53
Postat av: Bim

---> Josefin: Jag gråter också oerhört lätt. Men jag har ingenting emot att gråta. Tycker däremot att det är rätt så skönt ibland. Den här grät jag mycket åt, men man blev ändå glad av den. Tycker absolut att du ska se den. Och lova att skriva vad du tycker. KRAM

2008-08-11 @ 16:18:42
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0