Dagens Dagbok - Fredagen den 5 december 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Både Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem. Borzko hade sin lediga dag i dag. Han hade, som nästan alltid, tagit hand om veckostädningen i dag. Jimmy var ledig på grund av arbetsbrist på brädgårdarna där han jobbar.


En fika och en pratstund blev det för oss alla tre när jag kom hem. Sen efter det så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Och jag satt även också lite med datorn.


Vid fyratiden så åt Borzko och Jimmy middag. Dom åt pizza från Pizzeria Americana på vår gata. Själv så åt jag ingenting, eftersom jag ska ut och äta senare i kväll.




Nu är klockan kvart över fem. Borzko har precis gått iväg till Centrum för att handla lite. Jimmy har åkt iväg hem till en kompis i stan för att festa lite i kväll.


Själv så ska jag göra mig i ordning nu. Sen vid kvart i sex så ska jag åka iväg för att möta upp med några av mina jobbarkompisar. Och så ska vi gå ut och äta på restaurang i kväll.


Vad ska ni göra i kväll?
Ha en trevlig fredag kväll allihopa! Vad ni än gör! :-)

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Kan man få se en bild på din festoutfit?

2008-12-05 @ 23:27:47
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Jag hade inte direkt någon festoutfit. Vi var bara och åt på en typ kvarterskrog / kinarestaurang. Så jag hade mina vanliga kläder på mig: jeans, svart topp, svart cardigan, svarta boots.

2008-12-06 @ 09:11:55
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0