Dagens Dagbok - Lördagen den 9 februari 2008 - Eftermiddagen.

Sen så vaknade Jimmy och gick upp vid tolvtiden. Han åt frukost då, och jag passade på att äta en liten lätt lunch. Efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Sen när han var klar så stack vi iväg till Centrum.


I Centrum så mötte vi upp med Jenny som kom med tunnelbanan. Först så handlade Jenny en födelsedagspresent till en kompis som har 18-årsfest i kväll. Sen så handlade vi några t-shirts på J.C., en till Jocke, en till Borzko, och två till Jimmy.


Efter det så gick vi och fikade på Café di Corno. Jag tog en Caffe Latte. Och så satt vi där och pratade en stund. Och slutligen så gick vi ner till HemKöp och handlade lite matvaror med oss hem.


När vi kom hem så var Borzko hemma också. Han hade först varit och tränat styrketräning i FarstaHallen. Sen så hade varit iväg med bilen och tvättat den på Wash&Drive i Fagersjö, och så hade han tankat den och kollat allting på den på OKQ8 i Farsta.


Det blev en fika till när vi kom hem. Jimmy tog ut sin dator till köket en stund, och så satt han, jag, och Borzko där och fikade och pratade. Jenny provade sina nya kläder från Asos, och höll på och fixade lite.


Vid halvfemtiden sen så kom Jocke också hit. Han hade varit på en träningsmatch i fotboll, tillsammans med några kompisar. Vi åt middag då när han kom. Och precis som vi nästan alltid gör, så åt vi mat från vår lokala pizzeria. Jenny och jag delade på en pastasallad med räkor, och vitlöksbröd till.


Efter maten sen så duschade Jenny och Jocke och gjorde sig i ordning inför kvällens fest. Jimmy satt på sitt rum vid datorn en stund, och gjorde sen sig också i ordning. Borzko satt uppe i vardagsrummet och tittade på lite sport på teve. Och jag satt i köket med min dator.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad heter pizzerian ni köper ifrån?? Era pizzor ser alltid så goda ut, men jag tycker aldrig jag hittar någon bra pizzeria här i farsta..

2008-02-09 @ 19:05:13
URL: http://jessica25.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jessica: Vi handlar alltid på Pizzeria Amerikana på Lysviksgatan 50. Telefon 605 22 61. Här är en länk på Hitta.se: http://www.hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?vad=pizzeria+amerikana&var=farsta&Vkiid=ISDMxL8WAowyEDx+BU2CUQ%3d%3d&Vkid=14364459&isAlternateNumberResult=False

Jag kan speciellt rekommendera den lite dyrare specialpizzan Daniella. Annars så är ALLA deras pizzor supergoda. Och även salladerna. Trevliga och snabba är de också. Testa! :-D

2008-02-09 @ 19:16:55
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0