Dagens Dagbok - Tisdagen den 1 juli 2008 - Andra Halvan av Eftermiddagen. (Med Två Fotografier.)

Sen så satt jag på vår lilla uteplats i ett par timmar. Först med datorn och bloggade lite. Och sen så började jag att läsa i en ny bok: "Mamma, mormor och jag" av Kim Kärnfalk. Pratade lite med en av grannarna också.


Gick sen in och förberedde middagen, hemgjord pastasallad med pasta (fullkornsfusilli), tärnad ost (gouda), tärnad skinka (rökt), och frysta grönsaker (ärtor, majs, paprika och saltgurka).






Strålande sol och varmt på eftermiddagen också, tills klockan halvfem, då det kom stora, mörka moln och så började det att regna...


Jimmy och Jenny kom båda hem från jobbet vid kvart i fem. Dom hade båda slutat klockan fyra, och sen så hade Jimmy hämtat upp Jenny på jobbet med bilen. Hon kom hem hit för att sova i kväll också, på grund av busstrejken...


Vi tre åt middagen som jag hade förberett, vid femtiden. För min del är det ju bra med busstrejk! Då får jag ju rå om Jenny här hemma! ;-D En pratstund efter maten blev det också, och en fika.



Kommentarer
Postat av: jenna

gud vad gott det ser ut, nu gjorde du mig hungrig =p

2008-07-01 @ 19:44:04
Postat av: Bim

---> Jenna: Sorry! Det var inte meningen! ;-D

2008-07-01 @ 19:47:49
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Så ni fick regn? Jag såg de mörka molnen men de försvann lika fort igen här - utan att ha lämnat ifrån sig en endaste droppe! :-)

2008-07-01 @ 22:53:49
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Jo, det kom en del regn här...

2008-07-01 @ 23:11:44
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0