Turkiet - Fredagen den 25 juli 2008 (Dag sju)

Även i morse så gick vi upp klockan sju, och sen så möttes vi upp vid frukostbuffén klockan halvåtta. Sen så blev det solstolarna på stranden vid halvniotiden. Och sen så var vi där i sex timmar.


I dag var det jätte-jätte-stora vågor. Så himla roligt! Vi lekte i vågorna nästan hela tiden hela dagen. En iskaffe blev det som mellanmål på förmiddagen. Lunchen åt vi på ett liten café på stranden, för mig så blev det "egg and chips", alltså stekt ägg och pommes frites. Glass under dagen så klart också. Solade gjorde vi förstås också, och läste i våra böcker. Men som sagt var, mest hela dagen så blev det lek i vågorna för oss alla fyra. Jättekul hade vi det!






Vid halvtretiden så gick vi upp och la oss vid poolen, och badade där i en timme. Sen så gick vi upp på rummen vid halvfyratiden. Duschade och gjorde oss i ordning. Sen så satt vi alla fyra på vår balkong ett tag och drack och åt lite gott.


Sen vid sextiden så gick vi ut på stan. Först så strosade vi runt lite och tittade lite. Sen så satte vi oss på en restaurang och åt vid sjutiden. I dag så åt jag en räksallad som var väldigt god.






Efter att vi hade ätit klart och suttit och njutit av kvällen så gick vi iväg för lite shopping. Jimmy och Jenny fick köpa lite grejer som Borzko och jag betalade. Tröjor, skor, väska, bland annat.


Jag köpte mig ett par svarta Puma sneakers med vita detaljer på för cirka 300:- kronor, och två stycken svarta Ed Hardy-toppar med massor med tryck på för cirka 200:- kronor styck. Borzko köpte också skor och kläder.


Här nere så är ju alla kläder märkeskopior. Men det är väldig skillnad på kvalitén mellan dom olika kopiorna. Första gången vi var i Turkiet så köpte vi det billigaste av allt, och då var kvalitén väldigt dåligt. Nu har vi lärt oss lite mer, och köper lite bättre grejer. Inte lika billigt då, men ändå mycket billigare än i Sverige, och bra kavlité.



När vi var klara med shoppingen så handlade vi med oss lite dricka och gott att äta, och så satte vi oss på vår balkong en stund. Vi satt och pratade och lyssnade på musik, och njöt av vår sista kväll här.






Men som vanligt så var alla trötta efter att solande och badande hela dagen, så det blev en tidig kväll i kväll också. Vid elvatiden så gick Borzko och Jimmy ner till sig. Jag satt och skrev lite dagbok först, och sen så läste jag lite i min bok. Vid tolvtiden så sa vi god natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0